<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Visionplanner en MLE lanceren Visionplanner Compilation

Visionplanner | 24 oktober 2022

Veenendaal, 24 oktober 2022 - Visma | visionplanner en Visma | MLE lanceren vandaag een nieuwe cloud oplossing voor de jaarrekening: Visionplanner Compilation. De softwarepartijen, die in november 2020 besloten te gaan samenwerken, hebben de sterke punten van beide oplossingen gecombineerd. Het resultaat is een flexibele en schaalbare cloudoplossing, waarmee accountants hun volledige klantportfolio kunnen bedienen. Naast de nieuwe oplossing blijven ook de bestaande pakketten van beide merken draaien.

Visionplanner Compilation is ontstaan uit de ambitie dat je als accountant je volledige klantportfolio vanuit één oplossing voor de jaarrekening moet kunnen bedienen. Arjan van Beek, Product Marketing Manager bij Visma | Visionplanner, legt uit: “De diversiteit aan klantbehoeften voor de jaarrekening is enorm. Sommige klanten willen uitgebreide rapporten. Anderen juist een minimaal rapport dat enkel voldoet aan regelgeving. En dan hebben kantoren ook nog hun eigen wensen omtrent werkprogramma’s en dossiervoering. We hebben de werkprocessen zo uniform mogelijk neergezet, maar wel met de mogelijkheid ze schaalbaar te maken. Dit betekent veel gemak en efficiency voor zowel accountant als ondernemer, met maatwerk waar het nodig is.”

Inspringen op marktbehoefte

Er is in de afgelopen maanden hard gewerkt aan de nieuwe oplossing, waarbij ook veel dialoog is geweest met de markt. “Met Visionplanner Compilation komen we echt tegemoet aan de behoeften in de markt,” zegt Arjan Van Beek. “Zo koppelen wij bijvoorbeeld met alle gangbare boekhoudpakketten. Maar we zorgen ook voor één geïntegreerd werkproces voor het rapport en dossier waarbij je iedere post maar één keer aan hoeft te raken. Wij willen de beste kwaliteit bieden, maar wel op de meest efficiënte manier.”

Het beste van twee werelden

Ook Michiel Wijma, Managing Director en oprichter van Visma | MLE is blij met de samenwerking. “In deze nieuwe oplossing komen twee werelden samen. De gedegen accountancy vind je terug in het fundament van regelgeving. De uitgebreide bibliotheken met wetgeving en andere externe content - die klanten van MLE al kennen - komen ook in deze nieuwe oplossing terug. Maar daarnaast is Visionplanner Compilation ook een moderne, technisch hoogstaande cloudoplossing. Je hoeft dus niet meer te kiezen.”

Gefaseerde uitrol

Visionplanner Compilation is vanaf vandaag officieel beschikbaar voor nieuwe klanten die overwegen met Visionplanner of MLE te gaan werken. Arjan van Beek: “Bestaande klanten kunnen vanaf de tweede helft van 2023 gefaseerd overstappen, maar het is absoluut niet verplicht. We stellen klanten op de hoogte wanneer de nieuwe oplossing voor hen beschikbaar is. Zowel de Visionplanner Samenstelpraktijk als MLE Samenstel blijven gewoon draaien.”

Productinformatie

Meer informatie over Visionplanner Compilation is te vinden via deze link.

Gebruik je nog geen Visionplanner of MLE en heb je wel interesse in Visionplanner Compilation? Op 3, 8, 9 en 10 november is er de gelegenheid om live demo's te volgen en presentaties bij te wonen op ons kantoor in Veenendaal. Meer informatie vind je hier

------------------

Noot voor de redactie:

Over Visma | visionplanner        

Visionplanner is hèt online cloudplatform voor accountants- en administratiekantoren én hun klanten.

Kantoren gebruiken Visionplanner om hun klanten op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie en rapportages. Door de online samenwerking staan de financieel specialisten in nauw contact met hun klanten en kunnen ze adviseren en klankborden bij alle uitdagingen die de ondernemer tegenkomt.

Zo helpen we administratie- en accountantskantoren om hun klanten én hun eigen organisatie succesvol te maken. Daar zijn we goed in.

Als onderdeel van de Visma-familie bieden we bovendien samen met onze innovatieve partners een totaaloplossing. Zo zorgen we als Visionplanner samen met onze ‘broertjes en zusjes’ voor de digitale tools waarmee de accountant in zijn totaliteit ruimte creëert voor samenwerking, advies en bedrijfsgroei, en verleggen we de mogelijkheden met het unieke Visma Connected Experience voor Accountants. En dat alles met een glimlach.

Visionplanner is in 1996 opgericht. Binnen de Visionplanner family vallen ook Infine (samenstel oplossing), MLE (jaarrekening oplossing voor midden en grote kantoren), Comandi (dashboard software) en Radar (CRM oplossing).  Met deze oplossingen bedient Visionplanner meer dan 4.000 kantoren en meer dan 250.000 van hun klanten.

Over Visma

Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. Met 14.000 medewerkers, 1 miljoen klantcontracten en een netto-omzet van ruim 1,7 miljard euro in 2021 is Visma een van Europa's toonaangevende software bedrijven.

Het software aanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-overheid. Naast Visma Connect en Visma Software zijn ook bekende organisaties als Visma Raet, Visma Roxit, ProActive, Davilex, Visma Idella, Dotweb, HR2day, PinkWeb, PlusPort, VerzuimSignaal, Circle Software, Onguard, Visionplanner, IntraData en Nmbrs onderdeel van de Visma-groep. Visma is titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van 's werelds beste wieler- en schaatsteams.

Meer informatie                        

Arjan van Beek
Product Marketing Manager Visionplanner
E: arjan.vanbeek@visma.com
T: 06 28 91 88 45