<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Visionplanner, de geschikte oplossing voor het NOAB-kantoor

Arjan van Beek | 28 september 2020
visionplanner voor noab kantoren

NOAB en haar leden hebben de laatste jaren duidelijk laten zien de toekomst te omarmen. Aan de buitenkant zie je dat bijvoorbeeld aan het nieuwe lijfblad 'GO'.

Maar achter de schermen gebeurt nog veel meer.

 Zo zijn er NOAB leden die zich, na gedegen opleiding, hebben getransformeerd tot volwaardig ondernemerscoach. Andere kantoren zoeken het meer in de IT hoek door bijvoorbeeld benchmarking onderdeel te maken van hun aanbod. Boekhouden en fiscaliteit blijven natuurlijk de basis, maar met die bredere dienstverlening, wordt het des te belangrijker om te beschikken over actuele financiële gegevens. Visionplanner kan daarbij een cruciale rol vervullen. Om je klant optimaal van dienst te kunnen zijn is het van belang je op ieder moment kunt beschikken over actuele financiële gegevens.

Het unieke aan Visionplanner is dat we koppelingen hebben met alle gangbare boekhoud- en salarispakketten. Deze koppelingen zorgen ervoor dat je ondernemers heel efficiënt van zowel tussentijdse cijfers als jaarrekeningen kunt voorzien. En omdat de data centraal wordt opgeslagen is er altijd sprake van één versie van de waarheid.

Niet stil gezeten

Ons cloud platform is de afgelopen jaren flink doorontwikkeld. Zo is bijvoorbeeld de jaarrekening in Visionplanner op verzoek van kantoren flink uitgebreid. Inhoudelijk zijn er onderdelen toegevoegd zoals de fiscale positie, mutatie overzichten van balansposten en uitgebreide toelichtingen. Ook de lay-out van de jaarrekening is verbeterd. Recentelijk hebben we ook de NOAB-samenstellingsverklaring beschikbaar gemaakt in de jaarrekening. Daardoor kun jij met Visionplanner de jaarrekening uitbrengen zoals je gewend bent.
Vul je e-mailadres hieronder in en ontvang een voorbeeld van ons jaarrekeningrapport met NOAB-samenstellingsverklaring.

Kwaliteit

Tegelijkertijd is NOAB een kwaliteitskeurmerk. Wellicht maak je ook gebruik van het NOAB kwaliteitssysteem. Uiteraard is het mogelijk om in Visionplanner de werkprogramma’s en checklists uit het kwaliteitssysteem op te nemen. Met de checklists en geautomatiseerde controles leg je efficiënt en effectief je werkzaamheden vast en borg je dat de kwaliteit van de administratie het hele jaar door op orde is. 

Zien wat Visionplanner voor NOAB-kantoren kan betekenen?

Op onze informatiepagina voor NOAB-kantoren vind je meer informatie. 

Meer informatie voor NOAB-kantoren