<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Visionplanner versterkt inzet voor informatiebeveiliging met behalen van ISO 27001 en ISAE 3402 Type II

Tom Modderkolk | 24 mei 2024
Wij houden je data Veilig | Visionplanner

Visionplanner heeft de ISO 27001 certificering en ISAE 3402 Type II audit rapport behaald. Dit bevestigt dat Visionplanner voldoet aan de hoogste internationale normen voor informatiebeveiliging.

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm die de vereisten specificeert voor een informatiebeveiligingsbeheersysteem (ISMS). De certificering toont aan dat Visionplanner systematisch benaderingen en processen heeft geïmplementeerd die bedoeld zijn om de beveiliging van gevoelige bedrijfs- en persoonsinformatie te waarborgen.

Daarnaast is Visionplanner toegevoegd aan de ISAE 3402 Type II rapportage van Visma. Dit geeft gebruikers de zekerheid dat de processen rondom de SAAS dienstverlening van Visionplanner op een veilige en beheerste manier worden uitgevoerd. 

"De ISO 27001 en ISAE 3402 Type II certificeringen zijn een mijlpaal voor Visionplanner en onderstreept onze toewijding aan de veiligheid van de gegevens van onze klanten en partners," zegt Joris Joppe, directeur van Visionplanner. "Dit is niet alleen een erkenning van onze huidige systemen, maar ook een basis voor aanhoudende verbetering. Ik ben ongelooflijk trots op ons team voor het harde werk dat heeft geleid tot deze certificering."

De certificering volgt op een uitgebreid assessment van Visma. Behalve de certificeringen heeft Visionplanner ook het VCDM keurmerk gekregen. Dit raamwerk, ontwikkeld door Visma, zorgt ervoor dat ze veilige, betrouwbare, efficiënte en responsieve cloudservices kunnen leveren die aan de behoeften van klanten voldoen.
Met deze certificering versterkt Visionplanner zijn positie als betrouwbare partner in de accountancysector en het bedrijfsleven. 

Met deze certificering versterkt Visionplanner zijn positie als betrouwbare partner in de accountancysector en het bedrijfsleven. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het leveren van beveiligde, efficiënte en innovatieve rapportage software die accountants- en administratiekantoren en het bedrijfsleven helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken.

Joris Joppe: “We blijven ons inzetten voor het leveren van veilige, efficiënte en innovatieve rapportage software die accountants- en administratiekantoren en het bedrijfsleven helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken.”