<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Vergelijk Visionplanner met andere samensteloplossingen

Martin de Vries | 2 oktober 2020
visionplanner vergelijken met caseware, unit4 of word en excel

Veel kantoren zijn zich weer aan het oriënteren voor andere samenstelsoftware. Uit onderzoek onder onze eigen klanten blijkt dat, naast de koppelingen met een groot aantal (boekhoud)pakketten, gebruiksvriendelijkheid en snelheid & efficiency het meest wordt gewaardeerd aan de rapportagesoftware van Visionplanner.

Maar wat maakt Visionplanner nog meer uniek t.o.v. andere software?

Om hier antwoord op te kunnen geven hebben we een aantal oud-gebruikers van andere samenstelsoftware gevraagd om ons te helpen een goede vergelijking te maken. Op basis van deze informatie hebben we een aantal vergelijkingsdocumenten ontwikkeld waarin we uitgebreid toelichten waarom samenstellen in Visionplanner interessant is voor jou en wat de verschillen en voordelen zijn van Visionplanner ten opzichte van je huidige samensteloplossing.

Je kunt een vergelijking tussen de samenstelsoftware van Visionplanner en die van je huidige samensteloplossing opvragen via onderstaande button.

Vergelijk je huidige oplossing met Visionplanner