<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Tijd winnen en inzicht vergroten?

Arjan van Beek | 22 mei 2024
Webinar van Visionplanner en Visma eAccounting

Je klanten zijn benieuwd of investeringen in machines, panden, personeel of nieuwe markten de moeite waard zijn. Standaardrapportages uit boekhoudsystemen schieten soms tekort in het voldoen aan de informatiebehoefte van ondernemers. De combinatie van Visma eAccounting en Visionplanner lost dit op door diepgaand inzicht te bieden. Maar hoe werkt dat precies?

Visma eAccounting Accountancy is slimme cloudsoftware voor de financiële administratie, (e-)facturatie, urenregistratie, declaratie en practicemanagement voor kantoren en hun klanten. Met Visionplanner maak je efficiënt jaarrekeningen voor al je type klanten en bied je klanten inzicht via tussentijdse cijfers. De AI assistent VAIA ondersteunt bij financieel advies.

Naadloze gegevensuitwisseling

Door integratie tussen Visionplanner en Visma eAccounting Accountancy ontstaat naadloze gegevensuitwisseling waardoor handmatige invoer niet nodig is en de kans op fouten significant vermindert. De integratie stelt je in staat om grootboeksaldi, kostenplaatsen, openstaande posten en zelfs gekoppelde documenten zoals inkoopfacturen automatisch vanuit Visma eAccounting Accountancy in Visionplanner in te lezen. 

Efficiëntie en automatisering zijn cruciaal voor de toekomst van je kantoor. Visma eAccounting Accountancy automatiseert je boekhoudkundige proces. Visionplanner biedt uitgebreide dashboards voor financiële en operationele data, waardoor je klanten proactief kan adviseren op basis van actuele cijfers. Als je klanten tussentijdse cijfers verstrekt, is het eenvoudig om aan het einde van het jaar direct de jaarrekening te maken. De dossiermonitor in Visionplanner geeft je inzicht in de voortgang van de jaarrekening. Bovendien kent de software een duidelijke workflow die je door het jaarrekeningproces loodst en taken voor accorderen, ondertekenen en deponeren automatisch toewijst aan de klant en medewerker en de klant.

Actuele boekhouding als basis

Wil je dat efficiëntie en inzicht hand in hand gaan, zorg dan voor een actuele boekhouding door automatisch bonnen en facturen van klanten te verwerken via de Visma eAccounting app voor klanten. Hierdoor kun je meteen aan de slag met begrotingen, prognoses en dashboards van Visionplanner, en verbeter je je adviesvaardigheden.Bij het maken van de jaarrekening behandel je alleen nog eventuele risicoposten. De koppeling met eAccounting vergemakkelijkt SBR-rapportages aanzienlijk.

Veiligheid en compliance gewaarborgd

Omdat je werkt met privacygevoelige gegevens is het belangrijk om aandacht te schenken aan dataveiligheid en compliance. Zowel eAccounting als Visionplanner bieden geavanceerde beveiligingsfeatures en compliance tools die voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Het Visma securityprogramma waarborgt de veiligheid van gegevens, zodat je met een gerust hart kunt werken.

De combinatie van eAccounting Accountancy en Visionplanner kan een groot verschil maken in je werk. Deze tools ondersteunen real-time accounting, wat niet alleen een efficiëntieslag oplevert, maar ook de kwaliteit van je dienstverlening verbetert. Dankzij deze procesoptimalisatie bied je je klant sneller inzicht en kun je advies geven op basis van actuele gegevens. Vergeet niet je processen regelmatig te evalueren en aan te passen om maximaal te profiteren van je tools.

Ontdek de voordelen tijdens ons webinar

Wil je weten hoe de samenwerking tussen Visionplanner en Visma eAccounting Accountancy eruit ziet? Meld je dan nu aan voor het live webinar Samen Sterker op dinsdag 11 juni van 10.00 - 10.30 uur. Tijdens het webinar behandelen experts van Visionplanner en Visma eAccounting de voordelen van de integratie. Je krijgt de kans om vragen te stellen. Dus wil je een efficiëntieslag maken in je boekhoudkundige proces én het samenstellen van jaarrekeningen en tussentijdse cijfers? Meld je zeker aan.