<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Terugblik Visionplanner Partner Event 2015

Martin de Vries | 28 september 2015

Vorige week dinsdag organiseerden wij voor de tweede keer het Visionplanner Partner Event en wat was het een geslaagde dag! Meer dan 100 bezoekers waren die dag aanwezig om onder andere te worden bijgepraat over Visionplanner en de ontwikkelingen in de markt.

Award uitreikingen

Mede dankzij onze partners gaat het zo goed met Visionplanner. Alle reden om een aantal van hen in de spotlights te zetten met de uitreiking van een award voor een speciale prestatie.

Zo reikten wij de volgende awards uit:

  • Beste Sjabloon: Westland Accountancy
    Door het publiek gekozen als beste sjabloon in Visionplanner
  • Meeste cliënten: De Administratie
    De Administratie heeft op dit moment de meeste administraties in Visionplanner zitten.
  • Snelste stijger: Van Oers.
    Van Oers heeft dit jaar de meeste nieuwe klanten aangesloten op Visionplanner.  
  • Voorbeeldkantoor 2015: Van Breukelen Accountants.
    Alle klanten van dit kantoor krijgen zonder uitzondering Visionplanner aangeboden en worden gemotiveerd om meer op deze data te sturen.
  • Beste Benchmark 2015: Gjald
    Met de benchmark die voor Bruna is gemaakt, heeft Gjald samengewerkt met andere accountantskantoren. Samen hebben ze een benchmark met mooie stuurinformatie gecreëerd.
  • Beste nieuwe initiatief 2015: VVAA
    VVAA maakt binnen Visionplanner ook presentaties voor privé-personen.

Wil je ook kans maken op een van deze awards? Ook volgend jaar gaan wij de awards weer uitreiken, dus weet wat je het komende jaar te doen staat ;-)

Sprekers

Graag willen wij via deze weg Fou Khan-Tsang (Alfa Accountants), Wilco Schellevis (Visser & Visser Accountants), Johan de Konink (Gjald) en Marcel Spoelstra (Spoelstra & Scherer) nogmaals bedanken voor hun inspirerende verhalen. Een speciale dank gaat uit naar Fou-Khan Tsang voor het voorzitten van deze dag.

Afsluiting

Bij zo’n locatie aan het water, hoort natuurlijk een spetterende afsluiting. Heel wat bezoekers kozen er dan ook voor om een tochtje te maken in een power rib.
Voor degenen die het wat rustiger aan wilden doen, sloten wij de dag af onder het genot van een hapje en een drankje.

Rib boat Visionplanner partner event visionplanner-klantendag2015-4

We willen iedereen nogmaals bedanken voor zijn of haar aanwezigheid en hopen je volgend jaar (wederom) te mogen ontvangen.