<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

SBR rapportages versturen naar de bank met Visionplanner

Arjan van Beek | 23 december 2020
Visionplanner maakt je werk nog efficiënter door onder andere SBR rapportages eenvoudig naar de bank te kunnen sturen.

Accountants- en administratiekantoren kunnen vanaf nu in Visionplanner nóg eenvoudiger SBR rapportages aanleveren bij de bank.

Voorkom onnodige kosten voor je klant

Steeds vaker brengen banken kosten in rekening voor het aanleveren van de jaarcijfers als PDF-document. Zij moeten deze informatie immers handmatig verwerken. Met de aanlevering van de SBR inrichtingsjaarrekening wordt voorkomen dat de ondernemer deze onnodige kosten hoeft te maken.

Eigen PKIoverheid certificaat niet nodig

Voor het aanleveren van SBR rapportages bij de bank met Visionplanner heb je geen eigen PKIoverheid certificaat nodig. Het aanleveren gebeurt met behulp van het verzamelcertificaat van Visionplanner, vergelijkbaar met hoe dat werkt bij de aanlevering van publicatiestukken bij de KvK. Dat scheelt in de kosten voor jouw kantoor!

Geen aanlevering meer via SBR Direct

SBR Nexus heeft besloten om per 1 januari 2021 niet verder te gaan met haar eigen SBR Direct aanleverportaal. De nieuwe versies van de SBR inrichtingsjaarrekening (FT15) worden daar niet meer beschikbaar gesteld.

Het aanleveren van SBR rapportages bij de bank is integraal onderdeel van de samenstelsoftware van Visionplanner. Wil je meer weten hierover? 

Plan een vrijblijvende demo