<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Realtime synchronisatie van CRM-gegevens in al je software met de CRMHub

Visionplanner | 1 mei 2023

Maak kennis met de CRMHub: dé verbinding tussen CRM-systemen en alle andere software die je als accountant gebruikt. Met dit Visma-product werk je efficiënter, veiliger en ben je super flexibel. De CRMHub komt voort uit de Visma Connected Experience voor Accountants en is beschikbaar voor gebruikers van PinkWeb, Visionplanner, Radar360 en binnenkort Yuki en Adminpulse.

Visma staat voor keuzevrijheid. Dat betekent dat je als accountant moet kunnen kiezen voor de software die bij jou past. Wel zien we dat de synchronisatie van CRM-gegevens soms nog een uitdaging is. Hierdoor moeten mensen vaak gegevens handmatig aanpassen. Dit kost tijd, is veel gedoe en je riskeert ook nog eens fouten.

GIF_CRMHub_1200x675_30fps

Waarom CRMHub?

Stel je voor: je hoeft CRM-gegevens alleen nog maar in te voeren of te wijzigen in je CRM-pakket en de data staat automatisch goed in al je andere systemen. Zo naadloos en makkelijk werkt de CRMHub.

Nooit meer handmatig gegevens aanpassen, wat veel tijd kost en het werk niet leuker maakt voor je mensen. Nooit meer imports en exports van lijsten met klantgegevens, die vaak onveilig worden opgeslagen of worden gemaild, waardoor het risico op datalekken enorm toeneemt.

Wat wel? Een goede dataflow op basis van altijd kloppende CRM-data, zodat je processen kunt automatiseren en verbeteren en je klant kunt voorzien van actuele, relevante adviezen. Ultieme flexibiliteit, want jij kiest welke software je nodig hebt en de CRMHub zorgt dat deze is verbonden met je CRM-systeem. En niet onbelangrijk: met een veilige integratie, ontwikkeld volgens het Visma Security Program. Een methode die software en data beschermt volgens de strengste veiligheidsstandaarden.

Connected Experience voor Accountants

De CRMHub is een grote technische stap binnen de Connected Experience voor Accountants. De technologie werkt voor alle systemen binnen én buiten de Visma-familie, maar als je met Visma-software werkt dan is de CRMHub automatisch en gratis voor jou beschikbaar. Vanaf vandaag geldt dat voor de software van PinkWeb en Visionplanner en het CRM-systeem Radar360. In de komende maanden sluiten ook Yuki en AdminPulse zich aan. Andere bedrijven binnen de Visma Connected Experience voor Accountants werken hard om de CRMHub te integreren in hun software.

Wil jij ook gebruik maken van deze handige CRMHub? Klik dan op onderstaande button en vraag de gratis koppeling aan.