<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Nieuw leiderschap voor Visma | visionplanner

Visionplanner | 16 februari 2022
Nieuw leiderschap voor Visma | visionplanner

Veenendaal, 16 februari - Visma | visionplanner krijgt nieuw leiderschap. Het fintech bedrijf dat zich specialiseert in cloud software voor accountants en administratiekantoren groeide onder leiding van Gert Kwetters de afgelopen 17 jaar uit tot een cruciale speler in de accountancy sector. Op 1 maart draagt Gert Kwetters als Managing Director al zijn operationele verantwoordelijkheden over aan Joris Joppe. Vanaf die datum zal hij  Visionplanner inclusief de labels, Infine, MLE, Comandi en Radar gaan leiden. 

Met de overname door Visma en de strategie die is ingezet, is Visionplanner beland in een nieuwe fase. Hierdoor is er ruimte voor verdere groei en ontwikkeling. “Dit is voor mij een natuurlijk moment om plaats te maken voor nieuw leiderschap. Sinds 2019 is Joris betrokken bij Visionplanner. Zijn ruime ervaring in de accountancy, vaardigheden en persoonlijkheid zijn waardevol voor Visionplanner. Daarmee draag ik met een gerust hart Visionplanner over aan ervaren handen” aldus Gert Kwetters. Vanuit een rol als adviseur zal Gert op de achtergrond betrokken blijven bij Visionplanner.

Joris: “Met onze geplande productontwikkelingen, de strategie die is uitgezet, en onze groei die we doormaken, blijft Visionplanner bouwen aan hèt nummer één platform voor accountants- en administratiekantoren. Ook dit jaar komt Visionplanner weer met mooie producten om de dienstverlening voor onze klanten beter te kunnen faciliteren.”

Visma | visionplanner

De afgelopen jaren is Visionplanner uitgegroeid tot hèt cloudplatform voor de accountancy. Innovatie is hierin altijd leidend geweest om de accountants- en administratiekantoren zo optimaal mogelijk te ondersteunen in het werkproces. Sinds april 2020 is Visionplanner onderdeel van Visma: Europees leider in cloud bedrijfsoplossingen.

De afgelopen jaren is Visma’s portfolio voor de accountancymarkt dankzij een aantal strategische overnames sterk gegroeid. Dit stelt Visionplanner in staat om samen met haar zusterbedrijven een compleet ecosysteem aan oplossingen aan te bieden die accountantskantoren volledig kunnen ontzorgen. John Reijnders, Area Director Benelux bij Visma, is zeer verheugd met het nieuwe leiderschap: “Ik ben het afgelopen jaar veel betrokken geweest bij het management team van Visionplanner. Een sterk team met goede ambities. Ik kijk ernaar uit de ingeslagen weg te vervolgen en met passie en focus de wereld van accountancy maximaal te supporten met kwaliteit en innovatie.”

------------------

Noot voor de redactie:

Over Visma | visionplanner        

Visionplanner is hèt online cloudplatform voor accountants- en administratiekantoren én hun klanten.

Kantoren gebruiken Visionplanner om hun klanten op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie en rapportages. Door de online samenwerking staan de financieel specialisten in nauw contact met hun klanten en kunnen ze adviseren en klankborden bij alle uitdagingen die de ondernemer tegenkomt.

Zo helpen we administratie- en accountantskantoren om hun klanten én hun eigen organisatie succesvol te maken. Daar zijn we goed in.

Als onderdeel van de Visma-familie bieden we bovendien samen met onze innovatieve partners een totaaloplossing. Zo zorgen we als Visionplanner samen met onze ‘broertjes en zusjes’ voor de digitale tools waarmee de accountant in zijn totaliteit ruimte creëert voor samenwerking, advies en bedrijfsgroei, en verleggen we de mogelijkheden met het unieke Visma Connected Experience voor Accountants. En dat alles met een glimlach.

Visionplanner is in 1996 opgericht. Binnen de Visionplanner family vallen ook Infine (samenstel oplossing), MLE (jaarrekening oplossing voor midden en grote kantoren), Comandi (dashboard software) en Radar (CRM oplossing).  Met deze oplossingen bedient Visionplanner meer dan 4.000 kantoren en meer dan 250.000 van hun klanten.

Over Visma

Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. Met 14.000 medewerkers, 1 miljoen klantcontracten en een netto-omzet van ruim 1,7 miljard euro in 2021 is Visma een van Europa's toonaangevende software bedrijven.

Het software aanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-overheid. Naast Visma Connect en Visma Software zijn ook bekende organisaties als Visma Raet, Visma Roxit, ProActive, Davilex, Visma Idella, Dotweb, HR2day, PinkWeb, PlusPort, VerzuimSignaal, Circle Software, Onguard, Visionplanner, IntraData en Nmbrs onderdeel van de Visma-groep. Visma is titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van 's werelds beste wieler- en schaatsteams.

Meer informatie                        

Milan Vaassen

PR & Brand Manager Visma Nederland
E:
milan.vaassen@visma.com
T: 06 36 14 19 47