<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Minox & Visionplanner. Connected!

Arjan van Beek | 13 mei 2020

Ben je een Minox gebruiker?

Dan herken jij jezelf ongetwijfeld hierin. Jouw profielschets bevat ook veel overeenkomsten met die van een gemiddelde Visionplanner gebruiker.

Hèt rapportage platform voor accountancy

Visionplanner is een online platform voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten. Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen. Kantoren gebruiken Visionplanner om hun klanten op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie en rapportages.

Zo helpen we administratie- en accountantskantoren om hun klanten én hun eigen organisatie succesvol te maken. Daar zijn we goed in!

Jaarrekeningen samenstellen en tussentijdse cijfers

Bij Visionplanner heb je het allemaal in één cloud applicatie.

Je jaarrekening maken met Visionplanner doe je efficiënt waar het kan, uitgebreid waar het moet. In minder tijd stel je een professionele jaarrekening samen in eigen huisstijl die voldoet aan wet- en regelgeving.

Je samensteldossier is helemaal geschikt voor risicogericht samenstellen volgens NV COS4410. Wat het samensteldossier in Visionplanner onderscheidend maakt is dat het je dwingt tot nadenken. Er worden geen onnodig zaken vastgelegd. Je doet wat er toe doet.

De online dashboards kun je zien als een verlengstuk van je boekhoudpakket. In Visionplanner combineer je de financiële cijfers met niet-financiële data. Samen met je klant bepaal je de KPI’s waar je gedurende het jaar op stuurt. Je extrapoleert de actuele cijfers in een handomdraai tot een liquiditeitsprognose.

Koppeling Minox → Visionplanner

Wist je dat er speciaal voor Minox gebruikers een hele mooie en geavanceerde koppeling is ontwikkeld met Visionplanner?

Veel koppelingen tussen rapportagesoftware en administratie gaan niet verder dan het koppelen van grootboeksaldi. Dit is een grote beperking. Bij Visionplanner gaan we een stapje verder en biedt de integratie het volgende:

  • Grootboeksaldi per periode.
  • Doorzoom naar grootboekmutaties incl. inzicht in kostenplaatsen & kostensoorten.
  • Doorzoom naar alle onderliggende documenten van de financiële mutaties.
  • Openstaande posten (debiteuren en crediteuren).
  • Doorklikken vanuit de openstaande posten naar het onderliggende document.
  • Uniforme mapping door middel van RGS integratie vanuit de bron administratie.

Partnerevent Minox & Visionplanner

Op 18 juni 2020 organiseren we een online partnerevent waarbij je graag meer vertellen over deze koppeling. Zowel Minox als Visionplanner zal een presentatie geven over de oplossing. We zullen live doorzomen op de verschillende functionaliteiten. 

SCHRIJF JE IN