<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Finovion kiest voor cloudplatform van Visionplanner

Martin de Vries | 8 juni 2021
Finovion kiest voor cloudplatform van Visionplanner

 8 juni 2021 – Finovion, het netwerk van 50+ samenwerkende administratiekantoren, bedrijfsadviseurs en accountancy specialisten heeft de keuze gemaakt voor Visionplanner, het cloudplatform voor de accountancy waarmee kantoren hun tussentijdse werkzaamheden, jaarrekening en binnenkort fiscale aangiften kunnen maken.

Finovion ziet vooral winst in het feit dat het hele proces in één cloud ICT-straat kan worden uitgevoerd. Wichard Hendriks, Algemeen Directeur van Finovion: “Visionplanner biedt een goede oplossing voor tussentijdse cijfers, werkprogramma’s en efficiënt samenstellen van jaarrekeningen. Dat is precies wat we met Visionplanner realiseren. Het op maat gemaakte onboardingsprogramma helpt ons bovendien om de software gefaseerd uit te rollen onder al onze franchisenemers.“ 

Finovion is sinds 2003 de kwaliteitsformule voor het administratiekantoor, de accountancy specialist en de bedrijfsadviseur. Het Finovion Servicekantoor is verantwoordelijk voor het beheer van de softwareapplicaties en zorgt voor de optimale inrichting van Visionplanner. Hiermee worden de franchisnemers volledig ontzorgt.

 Joris Joppe, COO bij Visionplanner: “Finovion had een belangrijk doel in hun ambitie om het kantoor van de toekomst te zijn: Dit sluit perfect aan bij onze ambitie om dé innovatieve cloudoplossing voor de accountancybranche te zijn. Met alle nieuwe productontwikkelingen in aantocht en de samenwerkingen binnen de VISMA familie, hebben we de markt veel te bieden. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst.”

Met deze samenwerking groeit Visionplanner verder in de wereld van cloudsoftware voor de accountancy en administratiekantoren. Diverse kantoren kiezen voor een langdurige samenwerking met Visionplanner. Joppe: “Het is mooi om te zien dat we met onze totaaloplossing echt meerwaarde bieden aan onze klanten.”

Finovion bestaat sinds 2003 en heeft zich bewezen als kantoor dat het MKB meerwaarde biedt door uitstekend klantcontact. De keten is inmiddels gegroeid naar een landelijk dekkend netwerk met 50+ kantoren en diverse specialisten. Het servicekantoor is gevestigd in Rotterdam en ondersteunt op het gebied van ICT, marketing, kennis & kwaliteit. Naast algemene ondersteuning gelooft Finovion in maatwerk begeleiding van hun kantoren. Op deze wijze halen zij het maximale uit ieder Finovion kantoor.

Visionplanner is opgericht in 1996 en richt zich op Nederlandse administratie- en accountantskantoren die mkb-klanten bedienen. Het bedrijf heeft circa 110 medewerkers, een klantenbestand van meer dan 2.400 accountantskantoren, 60.000 gebruikers en 160.000 administraties. Visionplanner heeft zich strategisch gepositioneerd als belangrijke speler in de accountancysector. Met Visionplanner kunnen accountants klanten realtime volgen en adviseren, onafhankelijk van hun boekhoudsoftware. Sinds 2020 is Visionplanner onderdeel van VISMA.