<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Visionplanner op Forum For The Future in Brussel

Visionplanner | 18 mei 2022

Op 9 en 10 mei was Visionplanner aanwezig op Forum For the Future, het grootste accountancy event in België. Sinds 2021 is Visionplanner ook actief in de Belgische markt met de dashboard oplossing voor accountants en administratiekantoren. Bart Govaerts, verantwoordelijke voor business development in België: “Onze oplossing biedt uiteraard real time financieel inzicht. Maar door de toevoeging van ook niet-financiële data gaan de cijfers veel meer spreken voor ondernemers. Dat biedt meerwaarde, zeker in deze bewogen tijden, en verstevigd de relatie tussen accountant en zijn klant.”

Joppe vervolgt: “We snappen dat België en Nederland, alhoewel buren, op accountancyvlak best wat verschillen kennen. Dankzij de nauwe samenwerking met andere Visma bedrijven in België kennen we de markt. De eerste accountants zijn reeds aan de slag met Visionplanner en we kijken dan ook enorm uit naar de samenwerking met meer Belgische kantoren."

Heb je ons niet op het Forum For the Future gezien, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden van Visionplanner? Boek dan een vrijblijvende demo en laat je overtuigen.

Bekijk de aftermovie voor een impressie van dit event.