<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

De meerwaarde van het Visionplanner onboardingtraject

Hans Wijnveen | 4 april 2019
iStock-931139558-web

In dit blog vertel ik je over de meerwaarde van onze onboarding voor jouw kantoor.

Waarom een onboardingstraject bij gebruik Visionplanner?

We bieden je niet voor niks graag een onboardingtraject aan. Tot nu toe boden we onze nieuwe klanten alleen trainingen aan. We merkten echter dat onze klanten dan nog teveel zelf uit moesten zoeken en te snel afhaakten. Dit past niet bij onze visie. Onze visie is namelijk dat we het kantoorproces willen standaardiseren, zodat er vanuit een efficiënt en overzichtelijk proces gekomen wordt tot goede cijfers. Vanwege het efficiënte werken houden kantoren dan tijd over voor extra dienstverlening aan ondernemers.

Onze software helpt je daarbij en met het nieuwe onboardingtraject maak je een goede start, samen met de mensen van Visionplanner. Het traject omvat drie onderdelen:

  1. Trainingen
  2. Doelen
  3. Begeleiding

De trainingen zijn gericht op het schaalbaar inrichten van je eigen Visionplanner-omgeving. Door dit onder begeleiding van ervaren mensen te doen, werk je super efficiënt.

De doelstellingen zijn nodig omdat je alleen dan kunt vaststellen of je onboarding goed verloopt en succesvol is.

De begeleiding is onze bijdrage aan jouw succes. Regelmatig telefonisch overleg, ondersteuning op locatie en een servicedesk die super-alert is op jouw input.

 

Wat je leert tijdens het Visionplanner trainingstraject

We bieden verschillende trainingen aan voor verschillende personen in je organisatie. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Management training. In deze training bepaal je hoe je als kantoor met de Visionplanner-omgeving omgaat en wat je doelen zijn. We hebben het hier ook over managementissues als: Hoe krijg ik mijn collega’s mee in het gebruik van Visionplanner? Welke diensten verleen ik aan welke klantgroepen? Hoe presenteer ik het naar mijn klanten? Deze training is een onmisbare basis als je je doelen wilt bereiken! De training is dan ook bedoeld voor een partner/vennoot en de projectleider in je organisatie. 
  • Jaarrekening training. Tijdens de jaarrekening training leren key users alle ins en outs van het samenstellen met Visionplanner. Na de training helpen zij hun collega’s op gang en fungeren ze als eerste aanspreekpunt. Alle benodigde kennis is dus in principe in jullie eigen organisatie aanwezig.

  • Tussentijds training. Deze training leert key users het toepassen van checklists, tussentijdse cijfers samenstellen en hoe ze KPI’s kunnen aanmaken. Na de training richten zij je kantoorsjabloon verder in en rollen ze de dashboards uit over je klanten.

De Visionplanner trainingen volg je samen met andere nieuwe klanten. Uit ervaring blijkt dat dit zeer waardevol is. Ieder heeft zijn eigen ervaring en ideeën en door deze te delen kom je allemaal verder. De trainingen vinden in principe plaats op ons kantoor in het centrum van Veenendaal. Een training op locatie is ook mogelijk. Neem contact op om de opties te bespreken.

 

Je doelen halen in nauwe samenwerking met Visionplanner

Wij voelen ons verantwoordelijk voor het behalen van jouw doelen. Je krijgt dan ook onze ondersteuning waar nodig voor een succesvolle onboarding. Na de trainingen houden we regelmatig contact. We overleggen met je projectleider over de voortgang van de onboarding en werken eventuele hobbels uit de weg. Onze partneradviseur komt bij je langs op kantoor om je verder te helpen. Met extra uitleg, bouwen aan je kantoorsjabloon, aansluiten van klanten, net wat wat nodig is in jouw situatie.

 

Een vast tarief zonder verrassingen

Gedurende het onboardingsproces rekenen we een vast maandtarief, wat je samen met onze accountmanager vaststelt op basis van de grootte van je kantoor en de ambitie met Visionplanner. In deze periode kun je onbeperkt gebruik maken van alle softwaremodules, onbeperkt klanten aansluiten en onbeperkt medewerkers met Visionplanner laten werken. Zo kun je de inzet van Visionplanner finetunen voor jouw kantoor zonder extra kosten.

 

Klinkt interessant? Neem contact op voor een afspraak.

 

Boek een demo of  Download brochure