<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Analys.io sluit zich aan bij Visionplanner

Hans Wijnveen | 12 februari 2019
pexels-photo-1153213

Persbericht - 11 februari 2019

VEENENDAAL - Visionplanner, gevestigd in Veenendaal, heeft het Rotterdamse Analys.io overgenomen. Beide softwareleveranciers opereren in dezelfde markt met producten die nauw op elkaar aansluiten. Joris Joppe, RA en eigenaar van Analys.io, heeft een vooruitstrevende visie op datakwaliteit in de accountancy. Aansluiting bij Visionplanner levert voor Analys.io een groot groeiplatform voor het verstrekken van kwaliteitsanalyse op financiële data.

Voor Visionplanner betekent de acquisitie van Analys.io een belangrijke stap voorwaarts op het gebied van data-analyse. Gert Kwetters, CEO: “Het opstarten van intelligente data-analyse is één van de speerpunten van Visionplanner van 2019. Met deze overname halen we veel relevante kennis en ervaring in huis. We zijn erg blij dat Joris zich heeft aangesloten bij het Visionplanner platform!”

Joris Joppe wordt als Product Manager binnen Visionplanner verantwoordelijk voor Data handling. Dit beslaat het hele proces van import, ordening, controle en vrijgave van financiële cijfers. Door middel van Machine Learning en AI kan hier de komende jaren een enorme kwaliteitsslag worden gemaakt, waarbij bovendien significante tijdswinst kan worden geboekt. Dit past helemaal in de strategie van Visionplanner, waarbij de accountant/adviseur door slimme automatisering en efficiënte processen tijd vrijmaakt om de ondernemer bij te staan met relevante stuurinformatie.

Voor bestaande gebruikers van Analys.io verandert er vooralsnog niets. Het bestaande product blijft ondersteund worden.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Gert Kwetters, CEO Visionplanner. gertkwetters@visionplanner.com - 06 53 374873

 

 Boek een demo