<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Actuele cijfers dankzij koppelingen met andere software

Arjan van Beek | 18 april 2019
tile-csm

Met Visionplanner heeft u actuele cijfers

We koppelen dan ook met vrijwel alle relevante boekhoudprogramma’s. Is er nog geen koppeling? U vraagt wij draaien? Nee, dat nu net weer niet. Maar wel als er veel vraag naar is. Kortom maak uw wensen kenbaar en geef aan om hoeveel administraties het gaat, hoe meer vraag hoe eerder gebouwd.

Het beste kunnen we overweg met andere cloud applicaties. In veel gevallen bieden die API’s waarmee de koppeling eenvoudiger tot stand kan komen. Daarnaast biedt een koppeling op basis van API’s meestal meer mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om automatisch iedere nacht de cijfers te importeren in Visionplanner.

Superhandig, want zo ben je er altijd zeker van dat de ondernemer de actuele cijfers ziet als hij naar zijn dashboard kijkt. Nu hoor ik je denken: “Zijn die cijfers wel volledig dan”? Dat verschilt nu misschien nog per situatie en hangt van een aantal zaken af. Factureer je rechtstreeks uit het boekhoudpakket, worden bankkoppelingen gebruikt en de manier waarop inkomende facturen worden verwerkt. Ontwikkelingen gaan echter in rap tempo. Elektronisch factureren, PSD2 en robotic accounting gaan ervoor zorgen dat die administratie straks altijd bijgewerkt is. Dan is zo’n dagelijkse import wel handig. Laat maar komen die cijfers!

Weer een koppeling toegevoegd: Minox

In de release van april 2019 hebben we een nieuwe koppeling gelanceerd met het boekhoudprogramma Minox Online. Accountants en administratiekantoren die met Minox werken kunnen nu superefficiënt de cijfers uit de boekhouding importeren in Visionplanner en cijfers presenteren aan de ondernemer. Meer informatie over deze koppeling staat hier.

Lees hier de blog van Minox over de koppeling tussen Visionplanner & Minox.

Ook weten wat Visionplanner voor jouw klanten kan betekenen?

Boek een demo