Bij Visionplanner werken we anders. Een middelgrote, platte organisatie. Zelfsturende teams met grote betrokkenheid op de organisatie. Agile zit in ons DNA.

Agile

Natuurlijk hebben we een langetermijn strategie. En een Product Roadmap. Maar wij geloven dat je als organisatie nooit je bewegingsvrijheid moet verliezen. Daarom zijn we na 75 Sprints gestopt met SCRUM. Omdat een Kanban-style werkwijze beter bij ons past.

Culinair verantwoord

We genieten elke dag samen van een lekkere lunch. Zo spreek je ook regelmatig je collega’s die andere taken hebben. En uiteraard wordt de tafel voor je gedekt!
Daarnaast is de fruitschaal altijd gevuld, drinken we koffie van Nespresso (in 8 smaken) en staat er frisdrank klaar in de koelkast.
En natuurlijk de onovertroffen Visionplanner mints!

Ambitieus

Middelmaat is niet ons ding. Als we iets doen, doen we het goed. We excelleren als organisatie. Als team. En daar helpen we elkaar bij. Zo werken onze developers 1 dag per maand aan zelfgekozen projecten, zelfstudie etc.
Daar worden we allemaal beter van.

Internationaal

In Barcelona hebben we een ontwikkelafdeling. Ook als je bij ons in Veenendaal werkt, mag je best eens een weekje aanschuiven in Barcelona. Natuurlijk werken wij zelf ook volledig in de cloud dus dat is geen probleem (nou ja, tenzij je klanten wilt bezoeken dan).

Ontspannen

Hard gewerkt? Vier-momentje met je team? Even een break nodig? Daag een collega uit voor een potje tafeltennis, darts of poolen. Ben je echt een schermfreak? Dan is de PS3 misschien meer jouw ding.
We weten dat de boog niet altijd gespannen kan zijn.

Geweldige collega’s

Bij onze organisatie werken ruim 40 enthousiaste en gemotiveerde collega’s, die innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Visionplanner zijn we met z’n allen dus we geven elkaar de ruimte om te excelleren en ons te ontwikkelen. Ben jij nieuwsgierig wie je nieuwe collega’s worden? Klik hier en kijk bij ons team.

Verantwoordelijk

Visionplanners voelen zich verantwoordelijk voor de organisatiedoelstellingen. Daarom werken we graag met autonome teams en is er de ruimte om samen met je team de beste werkwijze te bepalen. 

Beloning

We weten dat jij je werk niet primair doet voor het geld. We zorgen er gewoon voor dat je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden goed voor elkaar zijn. Een goede pensioenregeling. Een leuke Visionplanner-auto als dat nodig is.

We zoeken momenteel de volgende collega’s

Verkoop Adviseur

Binnen ons Verkoopteam zijn we op zoek naar een verkooptalent die een klant weet te inspireren en te overtuigen. Niet alleen weet je de klant met sterke argumenten te overtuigen van de meerwaarde van ons product, maar enthousiasmeer je hen om het ook daadwerkelijk te implementeren binnen de organisatie.

Front-end developer

Als je de enkelvoudige webpagina’s, landingpages en webtooltjes al een tijdje achter de rug hebt, hebben wij een nieuwe uitdaging voor je.

Software Engineer C#

Jij bent geen gewone ontwikkelaar. Coding is gewoon helemaal jouw ding! Je geniet ervan als gebruikers blij worden van wat jij maakt.

 Meer weten?

Uiteraard mag je altijd bellen voor meer informatie! We vertellen je graag meer over wie we zijn, wat we doen en wat de functie inhoudt.

Wil je bij ons komen werken?

Staat er voor jou geen vacature bij, maar heb je ons wel iets te bieden? Stuur een email naar Saskia Kitaman, zet erin wat je kunt en waarom je dat bij ons wilt komen doen!