<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Waarom Visionplanner?

Waarom accountants- en administratiekantoren kiezen voor de efficiënte cloudoplossing van Visionplanner

Monitor tussentijdse cijfers

Efficiënte jaarrekeningen en inzichtelijke dashboards

Maak je ondernemers succesvol met de cloudsoftware van Visionplanner. Met onze innovatieve software stel je jaarrekeningen samen en presenteer je tussentijdse cijfers middels dashboards.

03022021 dure servers

Geen dure servers of last van updates installeren

Visionplanner is volledig gebouwd als echte cloudoplossing (SaaS). Dus een browser en internet is genoeg om met Visionplanner te werken waardoor jij en je klant makkelijk, overal en op elk device op ons platform kunnen samenwerken. Geen gedoe dus met servers, installeren van updates etc.

03022021 versie waarheid

Één versie van de waarheid

Het fundament onder het Visionplanner platform bestaat uit data die opgehaald wordt uit verschillende bronnen en voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Uiteraard is het samenstellen van jaarrekeningen daar één van. Dezelfde data wordt ook gebruikt voor de rapportage van tussentijdse cijfers, deponering bij de Kamer van Koophandel of als basis voor de prognose. 

Zo borg je dat er altijd sprake is van één versie van de waarheid.

Visionplanner app-1

De administratie binnen handbereik met de Visionplanner App

De vernieuwde Visionplanner app maakt het nog makkelijker om jaarrekeningen te controleren en accorderen, de financiële gezondheid van een onderneming te bekijken door middel van de grafische Widgets en KPI's en debiteuren te monitoren. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een mobiele telefoon en de Visionplanner app.

Cloud betekent ook dat alle relevante partijen toegang kunnen krijgen. Dit maakt de Visionplanner App tevens geschikt voor communicatie tussen jou en de ondernemer.

Visionplanner mobiele app 

Geen gedoe met cijfers importeren

Visionplanner heeft als enige partij koppelingen met alle gangbare boekhoud- en salarispakketten in Nederland. Deze koppelingen waarborgen dat efficiënt tussentijdse cijfers en jaarrekeningen kunnen worden samengesteld.

Beschikbare koppelingen

Voor iedere klant een jaarrekening op maat

Niet al je klanten zijn hetzelfde en de jaarrekening dus ook niet. In Visionplanner maak je voor iedere klant een jaarrekening op maat. Efficiënt waar het kan, uitgebreid waar het moet.

Vraag een voorbeeldrapport op via het formulier hiernaast.

Jaarrekening samenstellen

SBR Rapportage

Bespaar tijd en voorkom fouten met SBR-rapportages voor KvK en banken

Cijfers aanleveren bij de KvK of bank doe je direct vanuit Visionplanner. Je bespaart tijd door geen exportbestanden te hoeven maken of cijfers handmatig in te voeren. Minder foutgevoelig en veel efficiënter!

Minder tijd kwijt aan het samenstelproces

Het samensteldossier is helemaal geschikt voor risicogericht samenstellen volgens NV COS4410. Wat het samensteldossier in Visionplanner onderscheidend maakt is dat het je dwingt tot nadenken. Er worden niet onnodig zaken vastgelegd. Je doet wat er toe doet.

Samensteldossier

Rood Accountants is succesvol getoetst door de NBA

03022021 Checklist

In het jaar aan het jaar werken, dus minder last van piekdrukte

In Visionplanner is een duidelijke splitsing gemaakt tussen administratieve dienstverlening en samenstellen. Dit heeft als voordeel dat gedurende het jaar de kolommenbalans al samenstelwaardig gemaakt kan worden. Visionplanner onderscheidt zich doordat gedurende het jaar bevindingen alvast doorgezet kunnen worden naar het samensteldossier. In het samensteldossier zijn deze bevindingen zichtbaar bij de cijferbeoordeling. Dit resulteert in een efficiënt samenstelproces en weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Administratiedossier

Monitor door jaar heen stuurinfo

Door het jaar heen stuurinformatie bieden

Presenteer elke maand of elk kwartaal tussentijdse cijfers aan de ondernemer. In plaats van alleen na afloop van het jaar, ziet de ondernemer dus ook gedurende het jaar hoe de financiële zaken ervoor staan. Zo creëer je extra waarde voor je klanten.

Tussentijdse cijfers


Begroting

03022021 themadashboard

Sluit aan op de business van je klant

Visionplanner biedt een aantal kant en klare dashboards voor specifieke branches en thema’s. Met deze dashboards ben je er van verzekerd dat je altijd met de meest relevante informatie voor de ondernemer komt. 

Je bent geen tijd meer kwijt aan het maken en onderhouden van de dashboards, want dat doen wij voor je.

Bekijk onze themadashboards