What's new in Visionplanner?

Er staat een nieuwe release gepland voor Visionplanner met weer een flink aantal verbeteringen. Hieronder lees je welke nieuwe functionaliteiten voor iedereen beschikbaar komen.

sbrnexus

FT16 Taxonomieën

De nieuwste taxonomieën voor het aanleveren van jaarrekeningen bij de bank (FT16) zijn beschikbaar.

datafreeze

Bevriezen data samensteldossier

Als de opdrachtverantwoordelijke akkoord heeft gegeven op de jaarrekening wordt alle data in het samensteldossier bevroren. Zo sluiten we het risico uit dat er na het moment van accorderen nog ongewenste wijzigingen plaatsvinden. De tijdelijke maatregelen die waren ingevoerd te voorkoming van ongewenste aanpassingen komen hiermee te vervallen. Deze functionaliteit wordt gefaseerd uitgeleverd vanaf de week van 24 januari 2022.

internet-screen-security-protection-60504

Security verbeteringen

Er zijn diverse verbeteringen doorgevoerd op het gebied van security, waaronder maatregelen tegen cross-site scripting (XSS) van binnenuit de applicatie door gebruikers. Van buitenaf door derden was dit al niet mogelijk. Bij een XSS-aanval wordt kwaadwillende code geïnjecteerd in de applicatie. Om dit tegen te gaan zijn validaties toegevoegd op invoervelden in Visionplanner. In de front-end waren die al aanwezig. Nu zijn ook de server-endpoints beveiligd.

visma

SSO login Visma Connect

Als je meerdere softwarepakketten gebruikt van Visma en je beschikt over een Visma Connect account, dan kun je deze account voortaan ook gebruiken om jezelf als gebruiker te registereren en in te loggen bij Visionplanner.

okta

SSO login Okta

Ben je gebruiker van Okta? Dan is het vanaf nu mogelijk om een SSO in te richten. Neem contact op met onze supportafdeling als je daarvan gebruik wilt maken.
visma

Import Accountview.net

Ondersteuning voor administraties met 13 perioden.

2022-01-17 12_23_37-Visionplanner kinderopvang

Kinderopvang themadashboard

Het thema dashboard voor de kinderopvang is toegevoegd aan de Visionplanner bibliotheek. Het dashboard is beschikbaar in een standaard, een begrotings en een prognose versie.

New Releases word in white chalk handwriting on the blackboard

Meer weten?

Bekijk de uitgebreide releasenotes op onze supportwebsite.

De ontwikkelingen van 2021 op een rijtje

Bekijk de belangrijkste ontwikkelingen van vorig jaar

Ook in 2021 hebben we niet stilgezeten. We hebben weer hard gewerkt om onze software nóg beter te maken voor jou!

Met deze ontwikkelingen kunnen we je per saldo een nog completere oplossing bieden met veelzijdigere dashboards, een mooiere jaarrekening, efficiëntere checklists en handige fiscale aangifte.

De belangrijkste ontwikkelingen hebben we voor je op een rij gezet. Bekijk het overzicht via onderstaande button.

Bekijk de belangrijkste ontwikkelingen van 2021