<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Comandi wordt Visionplanner

Sinds april 2021 is Comandi onderdeel van de Visionplanner Groep. Welke gevolgen dit heeft voor het product Comandi lees je hieronder.

2H-Comandi@2x

Comandi wordt Visionplanner

In april van 2021 heeft Comandi haar krachten gebundeld met Visionplanner. Zowel op strategisch als technisch vlak.
Visionplanner heeft een lange historie. Inmiddels werken meer dan 4.000 kantoren met software van Visionplanner en met meer dan 250.000 administraties. Deze worden ondersteund met de juiste tools voor inzicht en actie binnen het accountancy domein.

Specifieke Comandi features worden toegevoegd aan het Visionplanner platform. Gezien de veelzijdigheid die het Visionplanner platform biedt en de stabiliteit die dit platform heeft, is Visionplanner het best passende alternatief!

 

Maak kennis met Visionplanner


Waarom Visionplanner?

03022021 dure servers

Geen dure servers of last van updates installeren

Visionplanner is volledig gebouwd als echte cloudoplossing (SaaS). Dus een browser en internet is genoeg om met Visionplanner te werken waardoor jij en je klant makkelijk, overal en op elk device op ons platform kunnen samenwerken. Geen gedoe dus met servers, installeren van updates etc.

03022021 versie waarheid

Één versie van de waarheid

Het fundament onder het Visionplanner platform bestaat uit data die opgehaald wordt uit verschillende bronnen en voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Uiteraard is het samenstellen van jaarrekeningen daar één van. Dezelfde data wordt ook gebruikt voor de rapportage van tussentijdse cijfers, deponering bij de Kamer van Koophandel of als basis voor de prognose. 

Zo borg je dat er altijd sprake is van één versie van de waarheid.

Visionplanner app-1

Communicatie met de klant of stakeholder op één plek

Cloud betekent ook dat alle relevante partijen toegang kunnen krijgen. Dit maakt Visionplanner tevens geschikt voor communicatie tussen jou en de ondernemer of bijvoorbeeld externe stakeholders zoals banken en aandeelhouders. Een goed voorbeeld hiervan is de goedkeuring van de jaarrekening via onze (mobiele) app.

Visionplanner mobiele app 

Geen gedoe met cijfers importeren

Visionplanner heeft als enige partij koppelingen met alle gangbare boekhoud- en salarispakketten in Nederland. Deze koppelingen waarborgen dat efficiënt tussentijdse cijfers en jaarrekeningen kunnen worden samengesteld.

Beschikbare koppelingen

Monitor door jaar heen stuurinfo

Door het jaar heen stuurinformatie bieden

Presenteer elke maand of elk kwartaal tussentijdse cijfers aan de ondernemer. In plaats van alleen na afloop van het jaar, ziet de ondernemer dus ook gedurende het jaar hoe de financiële zaken ervoor staan. Zo creëer je extra waarde voor je klanten.

Tussentijdse cijfers


Begroting

03022021 themadashboard

Sluit aan op de business van je klant

Visionplanner biedt een aantal kant en klare dashboards voor specifieke branches en thema’s. Met deze dashboards ben je er van verzekerd dat je altijd met de meest relevante informatie voor de ondernemer komt. 

Je bent geen tijd meer kwijt aan het maken en onderhouden van de dashboards, want dat doen wij voor je.

Bekijk onze themadashboards