<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Work Smarter 2023

Work Smarter

Het inspiratie- en netwerkevent voor accountants en ondernemers

Work Smarter

Work Smarter

Work Smarter is gericht op accoutants en ondernemers en biedt de unieke kans om te leren van de meest ervaren sprekers met diverse expertises. Laat je inspireren, ontdek hoe je slimmer kunt werken en hoe je groei mogelijk maakt voor jouw bedrijf. 

Bij dit evenement zijn er verschillende podia. De Work Smarter stage (voor ondernemers en MKB) en de Accounting Stage. De Accounting Stage heeft de volledige focus op accountants. Op dit podium zullen onderwerpen als security, digitalisering & automatisering, finance en nog veel meer aan bod komen.

Meld je aan voor Work Smarter

Wat kun je verwachten?

Work Smarter is hét inspiratie- en netwerkevent voor accountants en ondernemers  die slimmer willen werken en hun bedrijf willen laten groeien. Op 2 november komt het evenement weer naar Nederland en wordt de Werkspoorkathedraal in Utrecht omgetoverd tot één grote inspiratie- en netwerkhub. 

Tijdens het event zijn er 2 podia: de Work Smarter Accountancy Stage en de Work Smarter Ondernemers Stage. Twee aparte main stages met een uniek programma. Hierdoor is er altijd een sessie die voor jou relevant is.

We hebben een groot aantal interessante  sprekers voor jou in petto. Onder andere Gina Doekhie, Cybercrime Specialist die jou mee gaat nemen in de donkere wereld van cybercrime. En Jacob Nyman, die je alles kan vertellen over het optimaal benutten van AI.

Naast het volgen van de sessies van onze sprekers bieden we jou de unieke kans om een groot aantal workshops bij te wonen. De workshops zijn erg divers en dus is er voor iedereen wat wils. Laat je inspireren en ontdek hoe je slimmer kunt werken en groei mogelijk maakt voor jouw kantoor.

Daarnaast zijn er tientallen experts van verschillende bedrijfsoplossingen aanwezig om al je vragen te beantwoorden.  Zo kom jij alles te weten over het optimaliseren van jouw werkprocessen. Van losse boekhoudsoftware tot een all-in-one oplossing.

Met meer dan 600 gelijkgestemde accountants en ondernemers is Work Smarter dé ideale plek om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Praktische informatie

Datum: 2 november 2023

Locatie: Werkspoorkathedraal Utrecht, Tractieweg 41, 3534 AP Utrecht

Tijden: 10.00-16.45 uur

Bekijk hier het volledige programma