<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Webinar 'Zo overtuig je je klant van het gebruik van dashboards en prognoses'

Met Visionplanner kun je prognoses en dashboards voor je klanten maken om meer inzicht in de financiële situatie te krijgen, en vanuit daar te adviseren. Maar… hoe overtuig je je klanten nu van de waarde van inzicht en advies? 

Misschien heb je klanten die bang zijn dat de meter gaat lopen zodra jullie contact hebben. Misschien heb je er echte doe-het-zelvers tussen zitten die alleen voor de ‘financiële APK’ gebruik maken van een adviseur. Of misschien verzamelt jouw klant zijn bonnetjes en facturen pas aan het einde van het jaar en ontbreekt elk tussentijdse inzicht. Als jij je dienstverlening wilt uitbreiden kan dat een echte uitdaging zijn. 

In dit webinar willen we je verder helpen met een stukje marketing. Welke middelen kun je inzetten om je klant te overtuigen van de waarde van jouw advies? Hoe kun je de eerste stappen zetten om een sparringpartner te worden voor je klant? Onze marketeer Esther Westra geeft je tips en trics om je op weg te helpen. Daarnaast stellen we graag communicatiemiddelen ter beschikking die je kunt gebruiken richting je klant. 
 

ℹ️ Schikt deze datum niet? Meld je toch aan en ontvang na afloop de opname.

Kalender

25 mei 2023

10.00 - 10.45 uur

Geld

Kosteloos

Je kan gratis deelnemen aan dit webinar.

Toplocatie

Online

Na aanmelding ontvang je een link om deel te nemen aan het webinar.