<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Webinar 'Zo ben je op alles voorbereid'

Prognoses in perspectief

Meer inzicht in de financiële situatie van een bedrijf, voor veel ondernemers neemt dit een hoop zorgen weg. Als financieel adviseur in het MKB speel je hierin een belangrijke rol. Je creëert niet alleen financieel overzicht, maar bent ook in toenemende mate een sparringpartner voor je klant. 

Met Visionplanner kun je prognoses en dashboards voor je klanten maken om meer inzicht te geven en vanuit daar te adviseren. Maar we weten ook dat voor een goede prognose een hoop variabelen van belang zijn. En dat omstandigheden snel kunnen veranderen, in positieve of negatieve richting. Daarom hebben we nu ook de mogelijkheid om verschillende scenario’s te laten zien, zodat je klanten op alles voorbereid zijn. 

In dit eerste webinar in een serie van drie laat product manager Doede de Jong je graag zien wat je allemaal kunt met deze nieuwe scenario functie in Visionplanner Cloud. Hij laat zien hoe de software werkt, en hoe je er goed interpreteerbare scenario’s uit kunt halen aan de hand van de data die je tot je beschikking hebt.  

Als vervolg op dit webinar willen we graag wat concrete cases laten zien. Daarbij gebruiken we graag jouw input, dus als je concrete cases hebt waar je graag scenario’s voor zou willen maken horen we graag van je! 
 

ℹ️ Schikt deze datum niet? Meld je toch aan en ontvang na afloop de opname.

Webinar serie Dashboards scenario's

Dit webinar is de eerste in een serie van 3 webinars. De volgende webinars vinden plaats op:

Webinar 2: donderdag 11 mei 10.00 uur 'Zo maak je goede scenario’s voor jouw klant'

Webinar 3: donderdag 25 mei 10.00 uur 'Zo overtuig je je klant van het gebruik van dashboards en prognoses'

Kalender

20 april 2023

10.00 - 10.45 uur

Geld

Kosteloos

Je kan gratis deelnemen aan dit webinar.

Toplocatie

Online

Na aanmelding ontvang je een link om deel te nemen aan het webinar.