<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Webinar 'Verras je klant met benchmarkcijfers'

Met Visionplanner adviseer je je klanten op basis van real-time inzicht. Maar wist je al dat je nu ook kunt benchmarken met Visionplanner? Dit levert waardevolle informatie op over de prestaties van ondernemers ten opzichte van de markt.   

In de opname van dit webinar laten we je aan de hand van praktische voorbeelden zien hoe het werkt. Je gebruikt Visionplanner Benchmark als add-on voor je administraties in Insights. Daardoor kun je branchecijfers toevoegen aan je bestaande dashboards. Hiermee heb je nog meer inzicht in de situatie van jouw klant, en kun je je advies toespitsen op de prestaties ten opzichte van de markt. De cijfers zijn real-time, en je kunt gedetailleerd vergelijken. Niet alleen op brancheniveau, maar ook op bedrijfsgrootte.

Met Visionplanner spreek je dus de taal van je klant. Benieuwd hoe je dit kan inzetten voor jouw klanten? En hoe je daarmee de waarde van jouw advies vergroot? We leggen je uit welke KPI's en dashboards je gebruikt en welke stuurinformatie het je oplevert. 

Experimenteer ermee, probeer zelf uit en verras je klant dan met cijfers. In dit webinar krijg je de handvatten om ermee te starten!

Webinar verras je klant met benchmarkcijfers

Bekijk de opname van het webinar