<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Risicogericht samenstellen in Visionplanner Compilation met SRA

Niet al je klanten zijn hetzelfde. De één werkt volledig online met je samen in de cloud en is op vrijwel dagelijkse basis 'bij' met de boekhouding. De ander levert bij wijze van spreken nog een schoenendoos met bonnetjes in. En zo zijn er nog veel verschillende varianten daartussen te bedenken. 

Hoe bedien je nu al deze verschillende klanten efficiënt bij het samenstellen van de jaarrekening, het opstellen van een dossier waarmee je compliant bent en het verzorgen van de publicatie van de SBR rapportages? 

Dit laten wij zien in het webinar: 'Zo stel je risicogericht samen met Visionplanner Compilation én SRA'. Visionplanner Compilation is toekomstgerichte cloudsoftware voor betrouwbare jaarrekeningen, SBR-rapportages en dossiers voor al je klanten. In Compilation zijn diverse werkprogramma's en content van het SRA geïntegreerd om het werk voor jou als kantoor sneller en efficiënter te maken. 

Dit webinar is verzorgd door: Harold Kinds (SRA), Corné van Dooren en Michiel Wijma (Visionplanner)

Wat komt er aan bod?

Administratiedossier en 4410 dossier
Risicoposten en materiële posten
Vereisten vanuit de regelgeving en risicogericht samenstellen
Uitwerking geïntegreerd dossier, jaarrekening en SBR rapportage op basis van SRA content
Risicogericht samenstellen met Visionplanner en SRA webinar

Bekijk de opname van het webinar