<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Opname webinar 'Fouten vermijden bij toetsing NBA en Wwft'

De NBA toetst niet alleen op vaktechniek maar ook op naleving van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Vanaf dit jaar rapporteert de NBA de bevindingen over deze naleving geanonimiseerd terug aan het Bureau Financieel Toezicht (BFT). Gevolg is dat accountantskantoren geen reguliere onderzoeksbezoeken meer hoeven te verwachten van de BFT. Bij belastingadvies- en administratiekantoren blijft het BFT deze onderzoeken zelf uitvoeren.

Dick Lokerse van Extendum gaat in deze video in op de aandachtspunten. Ook vertelt hij over veranderingen in externe verslaggeving en geeft hij een spoedcursus in risicogericht samenstellen.

In dit informatieve webinar ontdek je:

  • hoe je jouw kantoor optimaal kunt voorbereiden op toetsing van de Wwft-naleving;
  • inzicht in externe verslaggeving, zoals de presentatie en verwerking van onderhanden projecten en brutomarge in de winst-en-verliesrekening;
  • tips om jouw samenstelwerkzaamheden efficiënt uit te voeren door slim om te gaan met het scheiden van administratieve taken en samenstellen. 

Door de opname van dit webinar te bekijken, vergroot je de productiviteit van je werk, verbeter je de kwaliteit van je dossiers en doorsta je eenvoudiger de toetsing van de Wwft-naleving. 

Fouten vermijden bij toetsting webinar

Bekijk de opname van het webinar