<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Webinar 'Zo ben je op alles voorbereid'

Prognoses in perspectief

Meer inzicht in de financiële situatie van een bedrijf, voor veel ondernemers neemt dit een hoop zorgen weg. Als financieel adviseur in het MKB speel je hierin een belangrijke rol. Je creëert niet alleen financieel overzicht, maar bent ook in toenemende mate een sparringpartner voor je klant. 

Prognoses en dashboards

Met Visionplanner kun je prognoses en dashboards voor je klanten maken om meer inzicht te geven en vanuit daar te adviseren. Maar we weten ook dat voor een goede prognose een hoop variabelen van belang zijn. En dat omstandigheden snel kunnen veranderen, in positieve of negatieve richting. Daarom hebben we nu ook de mogelijkheid om verschillende scenario’s te laten zien, zodat je klanten op alles voorbereid zijn. 

Scenario's

In dit eerste webinar in een serie van drie laat product manager Doede de Jong je zien wat je allemaal kunt met deze nieuwe scenariofunctie in Visionplanner Cloud. Hij laat zien hoe de software werkt, en hoe je er goed interpreteerbare scenario’s uit kunt halen aan de hand van de data die je tot je beschikking hebt.

Zo ben je op alles voorbereid prognoses in perspectief webinar

Bekijk de opname van het webinar