Basistraining Visionplanner MKB

Ochtendprogramma (verplicht) | Samen met één van onze productspecialisten zet je de basis op van jouw Visionplanner beheeromgeving. Je maakt kennis met de structuur van Visionplanner, leert hoe je Visionplanner inzet voor je organisatie, maakt een eigen standaardpresentatie aan zodat je meteen kunt starten én leert grafiekjes en tabellen aan te passen. We laten je uiteraard ook de andere mogelijkheden van Visionplanner zien. Kortom: Alles wat je nodig hebt om een goede start te kunnen maken met Visionplanner.

Middagprogramma (vrijblijvend) | Na het doorlopen van het ochtendgedeelte, mag je de resterende tijd van de cursus besteden aan alles wat je tot dan toe geleerd hebt van de productspecialist. Wil je nog wat extra uitleg over widgets, dan kan dat! Liever je rubriekenstructuur uitbreiden? Geen probleem. De specialist loopt rond en helpt je graag!

header-home_03

BewarenBewaren

Informatie

  • De aansluiting van je kantoorabonnement moet klaar zijn. Dat betekent dat je een sjabloon hebt waarin een standaard rekeningschema is ingelezen en gerubriceerd.

    Dit kun je zelf regelen zodra je van Visionplanner je eerste inloggegevens hebt ontvangen. Je kunt pas deelnemen aan de implementatietraining als de aansluiting is afgerond, omdat je in je eigen omgeving met je eigen administraties aan de slag gaat. Bekijk de instructies

  • Neem je eigen laptop mee waarmee je via ons wifi-netwerk toegang hebt tot Visionplanner en je (online) boekhoudsoftware.
  • Als toegang tot je boekhoudsoftware niet mogelijk is (bijv omdat je met offline boekhoudsoftware werkt), zorg dan dat je van tevoren een paar administraties hebt aangemaakt en de cijfers daarin hebt ingelezen.
Visionplanner gebruikers
09:30 - 16:30
Eenmalig € 420,- / € 35,- per maand
Brouwersgracht 156 - 3901 TM - Veenendaal
Parking Tricotage | Wolweg 197 | 3901 TD Veenendaal
neem uitgang Kees Stipplein en dan 2x links.

Programma

09.30 – 10.00Ontvangst
10.00 – 12:30MKB Training
12.30 – 13.00Lunch
13.00 – 16.30Start praktijkcasus
16.30Afsluiting

 

Reserveer nu een plek!

Let op: omdat onze trainers voortijdig worden geboekt, willen we je vragen om een eventuele annulering uiterlijk 48 uur voor de training door te geven.
Wanneer het korter dan 48 uur van te voren wordt doorgegeven, brengen wij 50% van het bedrag in rekening voor de gemaakte onkosten.