<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Risicogericht samenstellen met Visionplanner én SRA

In dit webinar vertellen we je hoe je al jouw verschillende klanten efficiënt bedient bij het samenstellen van de jaarrekening, het opstellen van een dossier waarmee je compliant bent en het verzorgen van de publicatie van de SBR rapportages.

Bekijk de opname van het webinar

Risicogericht samenstellen in Visionplanner Compilation met SRA

Niet al je klanten zijn hetzelfde. De één werkt volledig online met je samen in de cloud en is op vrijwel dagelijkse basis 'bij' met de boekhouding. De ander levert bij wijze van spreken nog een schoenendoos met bonnetjes in. En zo zijn er nog veel verschillende varianten daartussen te bedenken. 

Hoe bedien je nu al deze verschillende klanten efficiënt bij het samenstellen van de jaarrekening, het opstellen van een dossier waarmee je compliant bent en het verzorgen van de publicatie van de SBR rapportages? 

Dit laten wij zien in het webinar: 'Zo stel je risicogericht samen met Visionplanner Compilation én SRA'. Visionplanner Compilation is de nieuwe geïntegreerde webapplicatie voor samenstelopdrachten waarin het beste van Visionplanner en MLE samenkomen. In deze nieuwe oplossing hebben we diverse werkprogramma's en content van het SRA geïntegreerd om het werk voor jou als kantoor sneller en efficiënter te maken. 

Wat komt er aan bod?
  • Administratiedossier en 4410 dossier
  • Risicoposten en materiële posten
  • Vereisten vanuit de regelgeving en risicogericht samenstellen
  • Uitwerking geïntegreerd dossier, jaarrekening en SBR rapportage op basis van SRA content

Dit webinar is verzorgd door: Harold Kinds (SRA), Corné van Dooren/ Michiel Wijma (Visionplanner/MLE)