<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Visionplanner & AI:
Denk met ons mee

Stel je eens voor: dankzij AI kun je nog meer van je werkzaamheden automatiseren en kostbare tijd besparen!

Bij Visionplanner zijn we volop bezig met de mogelijkheden. Onlangs zijn we een pilot gestart met een Visionplanner AI integratie op het gebied van financiële analyses. Samen met een aantal klanten hebben we die getest en met de feedback gaan we verbeteringen doorvoeren. 

Naast het verbeteren van de huidige financiële analyse willen we ook graag meer advies- en analysemogelijkheden integreren. Hiervoor hebben wij het AI Innovatie Lab opgestart. We nodigen je van harte uit om samen met ons op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden en te evalueren wat het beste werkt. Het AI Innovatie Lab komt online bijeen; de frequentie zal afhangen van de agenda.   

Jouw input als klant is enorm waardevol voor het verbeteren van de mogelijkheden. We willen je daarom vragen om op regelmatige basis mee te draaien in het AI Innovatie Lab. Vul het formulier in, dan nodigen we je uit voor de bijeenkomsten en houden we je op de hoogte van updates in de functionaliteit.

VAIA de digitale assistent in Visionplanner-1

Meld je aan voor het AI Innovatie Lab