Werken bij Visionplanner.

State-of-the-art software. En een frisse blik.

 

Bij Visionplanner werken we anders. Een middelgrote, platte organisatie. Zelfsturende teams met grote betrokkenheid op de organisatie. Agile zit in ons DNA.

Bekijk onze vacatures

Agile

Natuurlijk hebben we een langetermijn strategie. En een Product Roadmap. Maar wij geloven dat je als organisatie nooit je bewegingsvrijheid moet verliezen. Daarom zijn we na 75 Sprints gestopt met SCRUM. Omdat een Kanban-style werkwijze beter bij ons past.

Culinair verantwoord

We genieten elke dag samen van een lekkere lunch. Zo spreek je ook regelmatig je collega’s die andere taken hebben. En uiteraard wordt de tafel voor je gedekt!
Daarnaast is de fruitschaal altijd gevuld, drinken we koffie van Nespresso (in 8 smaken) en staat er frisdrank klaar in de koelkast.
En natuurlijk de onovertroffen Visionplanner mints!

Ambitieus

Middelmaat is niet ons ding. Als we iets doen, doen we het goed. We excelleren als organisatie. Als team. En daar helpen we elkaar bij. Zo werken onze developers 2 dagen per maand aan zelfgekozen projecten, zelfstudie etc.
Daar worden we allemaal beter van.

Toplocatie

We zijn best trots op ons kantoor. Een mooie locatie in het centrum van Veenendaal. Uitzicht op het standsstrand, een goeie ijssalon om de hoek, op steenworp afstand van de winkelstraat. Binnen hebben we alle ruimte voor creativiteit, rustig werken en gezelligheid. Je zou het eens moeten komen zien!

Ontspannen

Hard gewerkt? Vier-momentje met je team? Even een break nodig? Daag een collega uit voor een potje tafeltennis, darts of poolen. Ben je echt een schermfreak? Dan is de PS3 misschien meer jouw ding.
We weten dat de boog niet altijd gespannen kan zijn.

Geweldige collega’s

Bij onze organisatie werken ruim 40 enthousiaste en gemotiveerde collega’s, die innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Visionplanner zijn we met z’n allen dus we geven elkaar de ruimte om te excelleren en ons te ontwikkelen. 

Verantwoordelijk

Visionplanners voelen zich verantwoordelijk voor de organisatiedoelstellingen. Daarom werken we graag met autonome teams en is er de ruimte om samen met je team de beste werkwijze te bepalen. 

Beloning

We weten dat jij je werk niet primair doet voor het geld. We zorgen er gewoon voor dat je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden goed voor elkaar zijn. Een goede pensioenregeling. Een leuke Visionplanner-auto als dat nodig is.

We zoeken momenteel de volgende collega’s

callmedewerker

Call medewerker sales

Je zoekt pro-actief telefonisch contact met onze prospects. Je inventariseert de behoeften en...
Meer informatie
fe-developer

Medior/senior Frontend Developer

Wij zoeken ervaren Web Front-end developers! Als je alles weet van moderne web...
Meer informatie

 Meer weten?

Uiteraard mag je altijd bellen voor meer informatie! We vertellen je graag meer over wie we zijn, wat we doen en wat de functie inhoudt.

Wil je bij ons komen werken?

Staat er voor jou geen vacature bij, maar heb je ons wel iets te bieden? Stuur een email naar sollicitatie@visionplanner.com, zet erin wat je kunt en waarom je dat bij ons wilt komen doen!