QA Engineer / Tester

We zoeken een QA Engineer / Tester die de drive heeft om langere tijd met ons mee te groeien en samen met ons wil bouwen aan de toekomst van Visionplanner.

tile-fe

Jouw nieuwe job?

Visionplanner levert een cloudapplicatie voor de accountancybranche met 15.000 gebruikers per week. Ons doel is om accountancy relevanter te maken. Dit doen wij door standaard processtappen te automatiseren zodat de accountant alle aandacht kan besteden aan het persoonlijk contact met de klant. Door deze focus en de gebruiksvriendelijkheid van de software groeien we hard. En dit success willen we verder uitbouwen.

Bij Visionplanner zijn op het moment circa 110 medewerkers werkzaam in Nederland en India. Ons team in India is onderdeel van ons global development team. Visionplanner heeft grote groeiambities voor de komende jaren: zo staat o.a. verdere internationalisering op het programma.Wij zijn in het kader daarvan op zoek naar een QA Engineer / Tester die de drive heeft om langere tijd met ons mee te groeien en samen met ons wil bouwen aan de toekomst van Visionplanner.

De Single Page Application (SPA) front-end van onze applicatie wordt ontwikkeld met ReactJS. De backend wordt ontwikkeld met C# en het .NET Core framework en draait in het Microsoft Azure Cloud Platform. We ontwikkelen Agile, releasen elke week en nemen kwaliteit bloedserieus. Omdat we het belangrijk vinden dat je jezelf blijft ontwikkelen, krijg je 2 dagen per maand voor training, zelfstudie, proefprojecten en andere uitdagingen. We werken met 4 development teams in Veenendaal en met 6 development teams in Hyderabad (India). Hoewel onze klantfocus gericht is op Nederland, is onze development organisatie internationaal opgezet.

Circle 8 kopie 6

Jouw bagage

 • Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Binnen de gestelde deadlines lever jij zaken op die kloppen. Zaken die volgens jou niet kloppen vindt jij dan ook wat van. 
 • Je kunt zelfstandig en gestructureerd werken, zowel individueel als in teamverband.
 • Daarnaast vind jij het ontzettend leuk om continu zand in de raderen te strooien. Jij gaat op zoek naar bugs in het systeem, ziet wat er fout gaat (je wordt bijvoorbeeld kriebelig als een component 1 pixel uit het lood staat) en bent daar kritisch op. 
 • Jij kan veel informatie opzuigen op een dag, schakelen tussen de diverse soorten informatie en de juiste oordelen er over vellen.

Circle 8 kopie 6


 • Binnen deze rol werk jij samen met je team volgens de agile methode. Dit betekent korte sprints en ook deadlines. Jij bent daarom stressbestendig en enigszins nuchter ingesteld. 
 • Jij staat daarnaast ook stevig in je schoenen en durft, als jij iets anders vindt, in te gaan tegen het team.
 • Je bent onderdeel van een team, samenwerken is dus erg belangrijk.
 • Beheerst Engels in woord en geschrift.

Circle 5 kopie

Je verantwoordelijkheden

 • Samen met je team stel je vooraf specificaties en testgevallen (test cases) op.
 • Je test de nieuwe ontwikkelingen.
 • Je hebt ervaring met testautomatisering of wil je in die richting ontwikkelen.
 • Je draagt bij aan de algehele productkwaliteit door je kritische houding en brede oriëntatie.

Circle 10 kopie 6

Ons aanbod

 • Een uitdagende functie voor 32-40 uur per week
 • Collega’s waarmee je kunt sparren en stevig overleggen om tot de juiste oplossingen te komen. Jouw mening en inbreng wordt hoogst gewaardeerd.
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling (2 dagen / maand voor kennisontwikkeling, persoonlijk ontwikkelplan)
 • Werken in een informele, open en inspirerende omgeving met korte lijnen. 
 • Visionplanner vindt vitaliteit erg belangrijk. In normale tijden wordt iedere dag gezorgd voor een lunch op kantoor en er is altijd vers fruit. Daarnaast is er een ontspanningsruimte waar je o.a. kan gamen met je collega’s
 • Toegang tot het brede netwerk en de expertisecentra van Visma.

Over Visionplanner en Visma

Visionplanner heeft ongeveer 110 mensen aan het werk. We zijn een zelfstandig onderdeel van Visma, waardoor je ook veel interactie hebt met andere bedrijven.
Visionplanner is onderdeel van Visma - samen met de andere Visma bedrijven hebben we de ambitie om de beste software suite voor de Nederlandse accountancymarkt te realiseren.

Meer weten?

Wil je sparren of deze functie wat voor je is of wil je meer informatie? Bel dan met Gerwin Ligtenberg, Head of Software Development, op 0318-545020 of stuur een mail naar sollicitatie@visionplanner.com.

Of vul direct het formulier hiernaast in. Vertel ons waarom je zo graag bij ons wilt komen werken, waarom juist jij de geschikte persoon voor ons bent en wat je ambities zijn.

Wie weet zitten we dan binnenkort met elkaar aan tafel!

Solliciteren?