<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HR adviseur

Waarom jij als HR Adviseur bij Visma Visionplanner wilt werken? Omdat je bij ons met jouw kennis en ervaring het verschil kan maken! Wij staan open voor jouw ideeën om Visionplanner een nog betere werkomgeving te maken. Binnen Visionplanner zien we je graag groeien en om die reden denken we graag met je mee over jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden. En natuurlijk ook omdat bij ons een gezonde work-life balance centraal staat!

Vacature Support Medewerker jpg (1)

Wat ga je doen?

Als HR Adviseur ga je onder andere bouwen aan de cultuur binnen Visma Visionplanner en ga je leidinggevenden en medewerkers coachen op hun ontwikkeling. Je adviseert het management team over HR gerelateerde topics. Met jouw hands on mentaliteit breng je projecten tot een goed einde. 

In deze functie rapporteer je aan de Managing Director. Je werkt samen met diverse stakeholders zoals de MT leden van Visionplanner, de senior  HR Business Partner van Visma Benelux en de talent acquisition specialist. Ook heb je HR collega’s van 37 andere Visma bedrijven waar je van kunt leren en mee kunt sparren.

Werkwijze

Je bent in deze rol onder andere verantwoordelijk voor:

 • Recruitment, samen met de talent acquisition specialist van Visma Benelux ben je verantwoordelijk voor de invulling van de vacatures.
 • Het bouwen en verder professionaliseren van ons performance development en beloningsbeleid en de 9-grid
 • Onboarding van nieuwe medewerkers

Werkwijze



 • Adviseren over en invulling geven aan learning & development
 • Opzetten, deelnemen, en zorgen voor het borgen in de organisatie van diverse HR projecten, zoals de kernwaarden van Visionplanner
 • Analyseren van de resultaten van de tweemaandelijkse medewerkers survey, adviseren van leidinggevenden en gezamenlijk opvolging aan geven

Kom werken

Wat wij vragen van jou?

Als HR Adviseur ben je dagelijks aan het kijken hoe we de medewerkers betrokkenheid kunnen verhogen en kom je met initiatieven om samen verder te bouwen. Met jouw proactieve instelling en communicatieve vaardigheden weet je onze organisatie te adviseren op basis van de gecreëerde inzichten, ook ongevraagd. Daarnaast zorgen jouw analytische en probleemoplossende vaardigheden ervoor, dat je Visma Visionplanner verder helpt door de HR processen te optimaliseren. Aangezien Visma Visionplanner onderdeel uitmaakt van het internationale Visma heb je een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Daarnaast:

 • Je hebt minimaal HBO werk-en denk niveau en hebt bij voorkeur een opleiding genoten in HRM of een soortgelijke vakgebied.
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in HR.
 • Ervaring in project management is een pre.
 • Je herkent je in onze kernwaarden: entrepreneurial, responsible, dedicated & inclusive.

Culinair

Dit krijg je er voor terug

 • Een uitdagende functie (24-40 uur) met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en de mogelijk om je verder te ontwikkelen in een internationale omgeving. 
 • Je kunt gebruik maken van een grote groep HR professionals van de andere Visma bedrijven in de Benelux om kennis mee te delen en te sparren over best practices. Ook kun je terecht bij de sr HR Business Partner van Visma Benelux voor vragen en advies. 
 • Uiteraard is er de mogelijkheid tot hybride werken, waarbij je thuiswerken kan combineren met op kantoor werken. 
 • Aanvullend bieden we jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed salaris.
 • Refer a friend! Ben je werkzaam binnen onze organisatie? En ken jij iemand die klaar is voor deze nieuwe uitdaging? Dat is mooi, want je netwerk is geld waard.

Over Visionplanner en Visma

Visma Visionplanner is onderdeel van Visma. Visma is een toonaangevend Europees cloud softwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Van origine Noors, maar dankzij de aanwezigheid in de Scandinavische regio samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, zijn we een van Europa’s meest toonaangevende software bedrijven. 

Visionplanner is een snelgroeiende en dynamische software onderneming met hét online platform voor accountantskantoren en hun klanten in Nederland en België. Ondernemers gebruiken onze oplossingen voor management informatie om zo hun onderneming beter te kunnen sturen. Terwijl adviseurs zoals accountants met onze software hun klanten voorzien van relevante analyses, adviezen, aangiftes en jaarrekening. Zo helpen we meer dan 4000 kantoren hun eigen organisatie succesvol te maken! We groeien hard: de Visionplanner groep bestaat inmiddels uit meerdere bedrijven met meer dan 150 collega’s  die opereren vanuit vijf kantoorlocaties in drie landen.

Solliciteer hier:

Interesse?

We ontvangen dan graag CV en motivatie, deze kunnen gestuurd worden naar Jacqueline Hendriks, senior HR Business Partner Visma Benelux.

jacqueline.hendriks@visma.com