Front-end Software Engineer

We zoeken een Front-end Software Engineer die de drive heeft om langere tijd met ons mee te groeien en samen met ons wil bouwen aan de toekomst van Visionplanner.

tile-be

Jouw nieuwe job?

Visionplanner levert een cloudapplicatie voor de accountancybranche met 15.000 gebruikers per week. Ons doel is om accountancy relevanter te maken. Dit doen wij door standaard processtappen te automatiseren zodat de accountant alle aandacht kan besteden aan het persoonlijk contact met de klant. Door deze focus en de gebruiksvriendelijkheid van de software groeien we hard. En dit success willen we verder uitbouwen.

Bij Visionplanner zijn op het moment circa 110 medewerkers werkzaam in Nederland en India. Ons team in India is onderdeel van ons global development team. Visionplanner heeft grote groeiambities voor de komende jaren: zo staat o.a. verdere internationalisering op het programma.

Wij zijn in het kader daarvan op zoek naar een Front-end Software Engineer die de drive heeft om langere tijd met ons mee te groeien en samen met ons wil bouwen aan de toekomst van Visionplanner.

De Single Page Application (SPA) front-end van onze applicatie wordt ontwikkeld met ReactJS. De backend wordt ontwikkeld met C# en het .NET Core framework en draait in het Microsoft Azure Cloud Platform. We ontwikkelen Agile, releasen elke week en nemen kwaliteit bloedserieus. Omdat we het belangrijk vinden dat je jezelf blijft ontwikkelen, krijg je 2 dagen per maand voor training, zelfstudie, proefprojecten en andere uitdagingen. We werken met 4 development teams in Veenendaal en met 6 development teams in Hyderabad (India). Hoewel onze klantfocus gericht is op Nederland, is onze development organisatie internationaal opgezet.

Circle 8 kopie 6

Jouw bagage

 • je hebt minimaal 3 jaar ontwikkelervaring, onder meer met moderne javascript frameworks zoals Angular of React
 • je hebt ervaring met Scrum/Agile, source control, continuous integration, test driven development, peer reviews
 • je hebt oog voor kwaliteit en goede best practices pas je pragmatisch toe. 

Circle 8 kopie 6


 • je krijgt acuut een hoge bloeddruk als je duplicaatcode ziet.
 • je kunt zelfstandig en gestructureerd werken, zowel individueel als in teamverband.
 • je communiceert duidelijk en hebt gevoel voor humor.
 • je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Circle 5 kopie

Je verantwoordelijkheden

 • Je bijdrage leveren aan het realiseren van de ultieme User Experience voor onze duizenden gebruikers en aan het uitwerken van oplossingen voor de business vragen die we in de backlog hebben.
 • Kwaliteitsborging door middel van unit testen, statische code analyse tools, integratie tests, code reviews, coding standards en design patterns.
 • Zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste tools, technieken en methodes.
 • Voordat je begint met coderen, verwachten we dat je meedoet in het opstellen van het technisch ontwerp.

Circle 10 kopie 6

Ons aanbod

 • Een uitdagende functie voor 32-40 uur per week.
 • Collega’s waarmee je kunt sparren en stevig overleggen om tot de juiste oplossingen te komen. Jouw mening en inbreng wordt hoogst gewaardeerd.
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling (2 dagen / maand voor kennisontwikkeling, persoonlijk ontwikkelplan).
 • Up-to-date technology stack.
 • Werken in een informele, open en inspirerende omgeving met korte lijnen.
 • Visionplanner vindt vitaliteit erg belangrijk. In normale tijden wordt iedere dag gezorgd voor een lunch op kantoor en er is altijd vers fruit. Daarnaast is er een ontspanningsruimte waar je o.a. kan gamen met collega’s.
 • Toegang tot het brede netwerk en de expertisecentra van Visma.

Over Visionplanner en Visma

Visionplanner heeft ongeveer 110 mensen aan het werk. We zijn een zelfstandig onderdeel van Visma, waardoor je ook veel interactie hebt met andere bedrijven.
Visionplanner is onderdeel van Visma - samen met de andere Visma bedrijven hebben we de ambitie om de beste software suite voor de Nederlandse accountancymarkt te realiseren.

Meer weten?

Wil je sparren of deze functie wat voor je is of wil je meer informatie? Bel dan met Gerwin Ligtenberg, Head of Software Development, op 0318-545020 of stuur een mail naar sollicitatie@visionplanner.com.

Of vul direct het formulier hiernaast in. Vertel ons waarom je zo graag bij ons wilt komen werken, waarom juist jij de geschikte persoon voor ons bent en wat je ambities zijn.

Wie weet zitten we dan binnenkort met elkaar aan tafel!

Solliciteren?