Financial controller

Als Financial controller richt je je volledig op het rapporteren van de performance van onze bedrijven.

tile-pm

Jouw nieuwe job?

Ben jij die control freak, misschien wel uit de accountancymarkt, die ons graag de inzichten wil geven in de performance van onze bedrijven? Wij zoeken een Financial Controller die enthousiast wordt van financiële cijfers, het proces van ontstaan en de context waarin deze moeten worden gezien.

Visionplanner is onderdeel van Visma. We zijn een zeer gezond en sterk groeiend bedrijf, gericht op het maken van software voor accountants- en administratiekantoren. Dankzij deze groei kunnen wij de kantoren in de Nederlandse accountancymarkt nog beter bedienen met een compleet portfolio van de meest innovatieve oplossingen in de markt. 

Als Financial Controller ben jij verantwoordelijk voor het voeren van de financiële administraties van een aantal van onze bedrijven. In deze positie richt je je volledig op het rapporteren van de performance van onze bedrijven. Je zorgt dat elke maand alle rapportages voor intern en voor onze moeder af zijn, voorzien van toelichtingen (Engels). Je werkt nauw samen met een andere collega van de afdeling finance. Je versterkt daarnaast je contacten binnen Visionplanner en binnen onze moederorganisatie om zo aan te sluiten bij bestaande of nieuwe ideeën in onze mooie grote organisatie.

Verantwoordelijkheden

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

 • Het voeren van financiële administraties in Exact, het maandelijks afsluiten van de cijfers zodat er voldaan wordt aan de juistheid, tijdigheid en de volledigheid van de administraties.
 • Het maken van rapportages naar onze moeder inclusief toelichtingen (Engels). 
 • Het periodiek overleg voeren met collega’s over alles omtrent de cijfers, wijzigingen in processen etc.. 

Circle 5 kopie
 • Een centrale rol spelen in het maandelijkse afsluitingsproces.
 • Consequent communiceren met de verschillende Visma bedrijven rondom alle aspecten van reporting en doorontwikkelingen om zo voortdurend te leren.

Circle 8 kopie 6

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde opleiding op HBO-niveau of HBO werk- en & denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, beheersing van de Engelse taal in spreken en schrijven.
 • Persoonlijke vaardigheden als accuraat, proactieve houding en communicatief sterk.
 • Ethische handelen vind je belangrijk, eerlijk, oprecht en discreet.

Circle 10 kopie 6

Ons aanbod

 • Een uitdagende en goed betaalde functie voor 32-40 uur per week;
 • Werken in een informele, open en inspirerende omgeving met korte lijnen. Het merendeel van de organisatie werkt agile;
 • Visionplanner vindt vitaliteit erg belangrijk. In normale tijden wordt iedere dag gezorgd voor een lunch op kantoor en er is altijd vers fruit. Daarnaast is er een ontspanningsruimte waar je o.a. kan gamen met je collega’s;
 • Toegang tot het brede netwerk en de expertisecentra van Visma.

Over Visionplanner en Visma

Visionplanner heeft ongeveer 110 mensen aan het werk. We zijn een zelfstandig onderdeel van Visma, waardoor je ook veel interactie hebt met andere bedrijven.
Samen met de andere Visma bedrijven hebben we de ambitie om de beste software suite voor de Nederlandse accountancymarkt te realiseren.

Interesse?

Solliciteer dan snel door jouw CV te sturen naar sollicitatie@visionplanner.com

Of vul direct het formulier hiernaast in. Vertel ons waarom je zo graag bij ons wilt komen werken, waarom juist jij de geschikte persoon voor ons bent en wat je ambities zijn.

Wie weet zitten we dan binnenkort met elkaar aan tafel!

Wil je eerst wat meer informatie? Bel of whatsapp dan met Hans Breas via 06-15526009 of mail naar hansbreas@visionplanner.com.

Solliciteren?