<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Executive Assistent / Projectleider

Hoi. Ben jij van veel ballen in de lucht houden, houd je van software en wil je werken bij een toonaangevend softwarebedrijf? Dan hebben wij een uitdagende rol voor jou!

tile-pm

Jouw nieuwe job?

Visionplanner is een snelgroeiende en dynamische softwareonderneming met hét online platform voor accountantskantoren en hun klanten in Nederland en België. We zijn onderdeel van het Noorse Visma. Ondernemers gebruiken onze oplossingen voor management informatie om zo hun onderneming beter te kunnen sturen. Terwijl adviseurs zoals accountants met onze software hun klanten voorzien van relevante analyses, adviezen, aangiftes en jaarrekening. Zo helpen we meer dan 2000 kantoren hun eigen organisatie succesvol te maken! We groeien hard: de Visionplanner groep bestaat inmiddels uit meerdere bedrijven met meer dan 100 collega’s  die opereren vanuit zes kantoorlocaties in vier landen. Dat is uitdagend en dynamisch en daarom zoeken we jou! Ben jij een professionele en ook zelfstandige teamspeler die graag dicht op het vuur zit? Dan is deze functie zeker wat voor jou! Voor onze CEO & COO zijn wij op zoek naar een Executive Assistant / Projectleider die zin heeft om mee te groeien.

Kom werken

Welke functie

In deze uitdagende rol ben je de rechterhand van twee directieleden en breng je tegelijk jouw projecten tot een goed resultaat. Je ondersteunt vooral de CEO & COO en dan in de meest brede zin van het woord. 

 • Je bent verantwoordelijk voor alle secretariële en organisatorische ondersteuning. Je regelt alle informatiestromen (online en offline), intern en extern, en handelt deze waar mogelijk af. Je regelt de internationale reizen en organiseert diverse meetings, bereidt deze voor en woont deze zelf bij;
 • Je bent niet een pur sang assistent, maar wil graag ook jouw projecten runnen. Je neemt deel aan interne projecten zoals onderzoekstrajecten, advies- en veranderprojecten, opstellen van planningen etc. Zie je zelf een project dat je graag oppakt? Doen!
 • Je bent gewend als sparringpartner voor het c-level te fungeren en ziet het belang van een signaleerrol. Je toont grote betrokkenheid, coördineert en regelt adequate follow-ups van openstaande acties;
 • Je vind het leuk om het eerste aanspreekpunt voor collega’s en externe contacten te zijn. Daarbij communiceer je makkelijk in het Nederlands en Engels. Je initieert verbeteringen die Visionplanner nog succesvoller maken.  

Zoals je ziet: een spin in het web met veel verantwoordelijkheden. Het is een nieuwe functie, dus je hebt alle vrijheid het zó op te zetten dat jij er energie van krijgt, het management ontzorgd wordt en Visionplanner nieuwe stappen maakt door jouw inzet in projecten.

Kom werken

Wie ben jij

Je functioneert goed in een dynamische en razendsnel veranderende werkomgeving en je bent een self-starter. Van nature ben je proactief, integer, stel je je flexibel op en ben je klant- en servicegericht. Tevens kan je goed hoofd- van bijzaken scheiden, ben je nauwkeurig en daadkrachtig. Omdat je ook projecten runt, acties proactief uitzet kun je als vanzelf besluiten nemen en ben je resultaatgericht. De ene keer voer je zelf uit en de volgende keer zit je in de manager rol en leg je de executie bij anderen. Bij deadlines weet je op tijd flink gas te geven en waar nodig een pas op de plaats. Daarbij ga je geen uitdaging uit de weg, sta je stevig in je schoenen en pas je naadloos in onze no-nonsense positieve werkomgeving met een leuke club enthousiaste mensen.  Kom jij op ons (prachtig ingerichte!) kantoor in hartje Veenendaal een Nespresso drinken? 

Hier ben je goed in

Wat neem je mee

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een corporate omgeving;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden op verschillende niveaus;
 • Stressbestendig, groot organisatievermogen en stellen van de juiste prioriteiten.

Dit bieden we je

Wat bieden wij

 • Een uitdagende functie voor 32-40 uur per week;
 • Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Werken vanaf een inspirerende toplocatie in Veenendaal met een leuk team;
 • Alle benodigdheden om goed (thuis) te kunnen werken;
 • Werken bij een informeel en groeiend bedrijf met open cultuur;

Solliciteer hier:

Solliciteer nu!

Word je hier blij van?

Solliciteer dan snel door jouw CV te sturen naar sollicitatie@visionplanner.com

Of vul direct het formulier hiernaast in. Vertel ons waarom je zo graag bij ons wilt komen werken, waarom juist jij de geschikte persoon voor ons bent en wat je ambities zijn.

Wie weet zitten we dan binnenkort met elkaar aan tafel!

Wil je eerst wat meer informatie? Bel dan met Joris Joppe via 0318-545020 of mail naar joris.joppe@visma.com.