Customer Support Professional met product affiniteit

Comandi is net als Visionplanner onderdeel van Visma. Word jij hun nieuwe Accountancy Support Consultant?

iStock-944101964-web

Jouw nieuwe job?

In de rol van Customer Support Professional geef je ondersteuning aan onze klanten omtrent het gebruik en de functionaliteit van onze slimme software. Onze klanten zijn accountants en ondernemers. Je bent onderdeel van het customer succes team en samen met je collega’s zorg je voor effectieve support aan onze klanten en deel je Best Practices zodat onze klanten zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen werken.


Je bent verantwoordelijk voor het eerstelijns contact met klanten die graag je expertise willen omtrent de verschillende vragen die ze hebben. Jij weet snel en adequaat de vragen telefonisch of per email te beantwoorden.

Tegelijkertijd ben je de brug tussen de wensen van de klanten en gebruikers van ons product naar ons interne development team. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van bugs en features van onze klanten. Je vertaalt de wensen van klanten en gebruikers in User Stories en requirements, in samenwerking met het Development team. Je volgt het Scrumboard nauwkeurig en beheert en prioriteert de backlog van kleine klantvragen. Je verwerkt nieuwe inzichten en je gaat in gesprek met de collega’s in je team om te bepalen wat er voor hen nodig is om goed aan het werk te kunnen.

Kortom, veel afwisseling tussen klant en product.

Over Comandi
Comandi is een innovatief softwarebedrijf met activiteiten in Nederland en België. Het is onze missie om impact te hebben op de resultaatverbetering van onze klanten. We bieden hiervoor innovatieve en slimme tooling voor inzicht en actie, ontworpen voor ondernemers en adviseurs. Dagelijks werken duizenden organisaties uit sectoren als handel, dienstverlening, retail en horeca met onze software.

Sinds medio vorig jaar maken we onderdeel uit van de Visma groep, daarmee combineren we de voordelen van een groot bedrijf met de entrepreneursspirit van een klein bedrijf. Sinds deze maand gaan we binnen Visma onze krachten bundelen met VisionPlanner om de markt nog betere producten te kunnen leveren op het gebied van dasboarding.

Circle 8 kopie 6

Wat neem je mee

We zoeken een stevige persoonlijkheid met een pragmatische, proactieve en resultaatgerichte instelling. Je hebt de delen en wensen van de (eind)klant goed voor ogen en durft knopen door te hakken, maar ook nee te zeggen. We willen dat onze klanten een positieve ervaring beleven als ze contact hebben met Comandi, dus ook met jou. Je doet wat nodig is om samen met het development team een goed eindproduct op te leveren. Je bent communicatief sterk, je prefereert persoonlijk contact met je stakeholders en kan goed in teamverband werken.

Je hebt een opleiding op HBO-niveau en enkele jaren werkervaring; je hebt interesse om verdieping te zoeken in de software; je helpt klanten graag; als pré heb je ervaring met financiële software en/of boekhouden.

Je bent positief ingesteld en enthousiast, je neemt graag initiatief en bent service- en resultaatgericht.

 

Circle 10 kopie 6

Ons aanbod

  • Je maakt deel uit van een enthousiast, professioneel en dynamisch team binnen een snelgroeiend fintech bedrijf;
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder laptop, reiskosten, lunch en pensioen;
  • Een uitdagende baan met veel impact en doorgroeimogelijkheden.

Is dit jouw nieuwe baan?

Heb jij het juiste profiel om ons team naar een hoger niveau te brengen? Solliciteer dan snel.
Stuur jouw CV en korte en pakkende motivatie naar career@comandi.nl.

Wil je eerst wat meer informatie? Bel dan met Carleen Meijer van de Impactgroup: 06-39088145

Solliciteren?