Webinar van data naar dashboard

Van data naar dashboard

Van data naar dashboard

Tijdens dit webinar komt het volgende aan bod:

  • Randvoorwaarden rondom de administratie;
  • Verandermanagement; hoe neem je je collega's en vervolgens je klanten mee?
  • Wat betekent dit voor je samenstelproces?

Uiteraard is er voldoende tijd voor het stellen van vragen.

ℹ️ Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Vul het formulier hieronder in en we sturen je de opname na afloop toe.

Tina Meeuwisz, Adviseur IT & verandermanagement bij DOCCO, neemt je in ongeveer 30 minuten mee in het proces om van data tot dashboard te komen. Ze kijkt hierbij niet alleen naar de automatisering, maar ook wat dit betekent voor de medewerkers en klanten.

John Reynders, Area Director Visma Benelux, zal het webinar openen met een korte introductie over de Visma Connected Experience en wat deze samenwerking kan betekenen om van data tot dashboard te komen.

VP Dizzydata (1)-1

Dit webinar is een samenwerking tussen DizzyData en Visionplanner, beide onderdeel van Visma.

In dit webinar wordt niet de software van DizzyData en Visionplanner behandeld. Dat betekent dat het webinar ook interessant is als je nog geen klant van ons bent.

Ontvang de opname

Omdat het maximum aantal deelnemers is bereikt, is het helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit webinar. Vul onderstaand formulier in en we sturen je de opname na afloop toe.

icon-kalender

16 maart

10.00 - 11.00 uur

icon-euro

Kosteloos

Je kan gratis deelnemen aan dit webinar.

icon-locatie

Online

Na aanmelding ontvang je een link om deel te nemen aan het webinar.

Over Tina Meeuwisz

Tina Meeuwisz is adviseur IT & verandermanagement bij adviesbureau DOCCO, wat gespecialiseerd is in het begeleiden van accountants- enTinaFoto (1) administratiekantoren. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan bij middelgrote accountantskantoren als assistent-accountant, relatiebeheerder en IT-consultant. Een adviseur die met de voeten in de klei staat, kantoren van binnenuit kent en vaktechnisch op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Tina heeft waardevolle bagage door haar inhoudelijke kennis in het primaire proces (administratie, samenstel en advisering), haar IT vaardigheden als consultant en haar opleiding in verandermanagement. Ze adviseert en begeleidt vanuit DOCCO kantoren bij de AVG, software selectietrajecten, procesoptimalisatie, de inzet van dashboarding en het opzetten van ‘de administratieve verwerkingsstraat’.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

E-mail