Tussentijdse cijfers met Visionplanner

Altijd in control.

Maak een afspraak
Bereken je prijs

Het klinkt zo simpel en eigenlijk is het dat ook. Om een belangrijke sparring partner te worden voor je klanten moet je weten wat ze belangrijk vinden. Maximaal rendement? Optimale cashflow? Voorspelbaarheid? Met onze adviesabonnementen (per kwartaal, maand of op maat) presenteer je je klanten de tussentijdse cijfers die ze nodig hebben om verder te komen.

Automatisch inlezen.

Verwerk en presenteer de cijfers van je klanten allemaal op dezelfde manier: we importeren cijfers uit verschillende boekhoudpakketten. Zo maakt het niet meer uit welke boekhoudsoftware je klant heeft.

Bij de meeste pakketten stel je bovendien in dat de cijfers periodiek automatisch worden bijgewerkt. Zelfs dagelijks… als je dat wilt.

Standaard sjablonen.

Maak voor je dashboards gebruik van standaard Visionplanner-sjablonen of van je eigen kantoorsjablonen. Specifiek samengesteld voor een branche, bedrijfsgrootte of klant. Zo sluit je in een handomdraai nieuwe klanten aan.

Begroting en prognose.

Regeren is vooruitzien. Leg samen met je klant een begroting en prognose vast. Je rapporteert realisatie  vs. begroting om te zien of alles op koers blijft.
De gedetailleerde liquiditeitsprognose geeft aan hoe de kaspositie zich de komende tijd ontwikkelt. Zo houden we rekening met bijvoorbeeld periodieke verrekening omzetbelasting, geplande investeringen en uit te keren vakantiegeld.

Consolideren.

Houd inzicht in de organisatiestructuur op alle niveaus. Of het nou gaat om individuele entiteiten, totale holding, consolidatiestaat of tussenconsolidatie. Zoom vanuit de holding in op onderliggende entiteiten. En geen kijklicenties voor je klanten in de boekhoudsoftware meer nodig… alle relevante info staat in Visionplanner!

Benchmark.

Verschillende klanten in dezelfde branche? Met de Visionplanner benchmark geef je ze inzicht in hun prestaties ten opzichte van elkaar. Kosten vs omzet of heel specifieke KPI’s, het kan allemaal. De individuele gegevens blijven anoniem.

Meer dan 2.100 kantoren werken al met Visionplanner. En jij?

Wil je weten hoe Visionplanner op jouw kantoor kan werken? Bereken je prijs  of neem contact met ons op