Exact Globe

werk je met Exact Online? Klik hier voor meer informatie

Visionplanner leest financiële cijfers uit Exact Globe. Zo presenteer je gemakkelijk je financiële informatie. Omdat Exact Globe geen cloud-software is, gebruik je de Visionplanner Connector om contact te maken met de Exact database.

Met Visionplanner presenteer je de volgende gegevens uit Exact Globe:

  • Grootboeksaldi per periode
  • Kostenplaatsen
  • Openstaande posten (debiteuren en crediteuren)

Doorzoom naar individuele grootboekmutaties of gekoppelde documenten is met de Exact Globe koppeling niet mogelijk.

Bereken je prijs   Boek een demo

Visionplanner Connector

Cijfers uitlezen uit boekhoudsoftware die niet in de cloud staat? Dat kan.

De Visionplanner Connector is een klein programma dat start op het moment dat je connectie wilt maken met Exact Globe. Het haalt alle instellingen over de verbinding zelf uit de cloud. En de cijfers uit je Exact administratie worden automatisch in de cloud gezet. Dan werk je met cijfers uit offline boekhoudpakketten net zo makkelijk als met online boekhoudpakketten.

De Visionplanner Connector kan ook periodiek automatisch cijfers verversen. Iedere nacht. Of iedere week. Zo rapporteer je altijd actuele cijfers!

SBR Jaarrekening

Met Visionplanner heb je altijd alles overal beschikbaar. Stel online de jaarrekening samen en publiceer deze direct bij de KvK of banken. Dit alles volgens de vastgelegde standaarden in COS4410.
En het mooie is dat door het administratieve dossier periodiek bij te werken, de jaarrekening aan het eind van het jaar al zo goed als klaar is. Hoe eenvoudig wil je het hebben.

Presenteer actuele cijfers

Met Visionplanner presenteer je precies de juiste informatie aan je klant. Geen ingewikkelde kolommenbalans met teveel cijfers, maar een helder dashboard met een paar grafieken en tabellen. En natuurlijk de openstaande posten. Dan hoeft je klant zelf eigenlijk helemaal niet meer in het boekhoudpakket te komen.