Jaarrekening én tussentijdse cijfers.

Alles in 1 cloudapplicatie

Met Visionplanner word je relevanter voor je klanten, werk je efficiënter en maak je je kantoorpraktijk rendabeler. Voor al je klanten het  juiste jaarrekeningproduct , of dat nu een boekje is of een online presentatie.

 

Bereken je prijs  Boek een demo

Online Jaarrekening

Met Visionplanner maak je voor iedere klant precies die jaarrekening die hij nodig heeft. Snel en efficiënt voor klanten die je tussentijds ook al cijfers presenteert. Uitgebreid en mooi opgemaakt voor klanten die dat op prijs stellen.

Visionplanner jaarrekeningen en kredietrapportages zijn op de SBR standaard gebaseerd. De jaarrekening dossiers zijn ontworpen voor risicogericht samenstellen volgens NV COS4410.

Je hebt geen aparte portal nodig; met Visionplanner laat je je klant accorderen en daarna wordt automatisch gedeponeerd bij KvK of Bank.

Tussentijdse cijfers

Met de handige checklists in Visionplanner werk je periodiek de kolommenbalans uit. Dat levert betrouwbare cijfers voor je klant én je doet alvast een fors deel van het jaarwerk! Deel de cijfers online met je klant via interactieve dashboards.

Geconsolideerd, begroting, liquiditeitsprognose, KPI’s. Het is met Visionplanner allemaal mogelijk. En vanuit het dashboard kun je  doorzoomen naar de achterliggende cijfers, tot aan de inkoopfactuur in de boekhouding toe! Als je meerdere klanten in dezelfde branche hebt, maak dan eens een benchmark. Zo kunnen je klanten zien hoe ze presteren ten opzichte van het gemiddelde van de branche. Altijd goede stof voor een adviesgesprek.

Gekoppelde pakketten

(klik een logo voor informatie over de koppeling met deze software)