<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Marketing Toolkit voor kantoren

Maak gebruik van onze ondersteuning om jouw ondernemer te overtuigen

Kantoorbanner

Met een Visionplanner kantoorbanner laat je duidelijk zien aan je klanten welke meerwaarde je biedt. Bestel er 1 voor bij jou op kantoor via onderstaande link. In veel gevallen is dit gratis!

Bestel

Bedrijfsvideo

Ben je een enthousiaste Visionplanner gebruiker en wil je dat ook met anderen delen, dan maken we graag een video met je. Uiteraard ontvang jij een eigen versie die je voor verschillende doeleinden kunt inzetten. 

Vraag aan

Flyers of brochures

Altijd handig om op kantoor te hebben liggen en mee te geven aan je klant. In deze brochure gaan we in op de diverse functionaliteiten en wordt de toegevoegde waarde van Visionplanner uitgelegd.

Order

Events

Wil je dé kennispartner zijn voor je klant? Wij helpen je bij het organiseren van klantevents bij ons op locatie. Denk bijvoorbeeld aan een ondernemers sessie waarin wij jou klanten meer vertellen over onze producten.

Plannen

Pakket

Een zip-bestand met afbeeldingen voor je website en sociale media.

Download

Content

Wij hebben een aantal white label blogs voor jou beschikbaar die je kunt gebruiken in jouw communicatie richting de klant. Geschreven voor de ondernemer. 

(binnenkort beschikbaar)