Visionplanner Fiscaal

Werk in het jaar, aan het jaar!

 

Wil jij de verwachte belasting voor je klant ook direct kunnen aantonen? Kijk mee naar Visionplanner Fiscaal.

Binnenkort kun je Visionplanner ook gebruiken voor het opstellen en indienen van aangiften,  inkomsten- en vennootschapsbelasting. Doordat we koppelen met heel veel boekhoudprogramma's zijn de cijfers altijd up to date. Maar klanten willen toch graag weten welk bedrag ze aan belasting moeten betalen. Daarom ontwikkelen we op dit moment Visionplanner Fiscaal. Dit nieuwe product is volledig in Visionplanner geïntegreerd waardoor de fiscale positie altijd is bijgewerkt. Nieuwsgierig? Bekijk de video.greenarrow

                                 

 

 

28092020 Fiscaal

 

Zo gaan we nog verder

Veel klanten waarderen de visie van Visionplanner: In het jaar aan het jaar werken. Via tussentijdse controles grip krijgen en houden op de financiële situatie van uw klanten. Zodat je doelgericht naar de toekomst kunt kijken en je betere gesprekken met ondernemers kunt voeren. Zo ken je Visionplanner natuurlijk van onze dashboards met actuele financiële cijfers, kengetallen, begrotingen en prognoses. Daarnaast gebruiken veel kantoren onze cloud-oplossing voor het opstellen en bespreken van jaarrekeningen.

Maar Visionplanner gaat verder. We koppelen al met de meeste boekhoudprogramma's waardoor de financiële cijfers altijd up-to-date zijn. Maar klanten willen ook graag welk bedrag aan belasting ze nog moeten betalen doordat het resultaat toch anders is dan eerder begroot.

Daarom komen we binnenkort met Visionplanner Fiscaal. Dit nieuwe product is volledig in Visionplanner geïntegreerd waardoor de fiscale positie van uw klanten altijd direct bijgewerkt. Je kunt je klant dus direct tonen wat de invloed op het te betalen bedrag aan belasting is van veranderend resultaat.

Ook in de begroting en prognose wordt een verandering direct doorgerekend. Met Visionplanner Fiscaal kan jij je klanten voor het einde van het boekjaar informeren of de voorlopige aanslag van dat jaar aangepast moet worden of niet. Met Visionplanner Fiscaal krijg je een goede onderbouwing van een correctie daarop in handen.

Het grootste voordeel

Het grootste voordeel heb je na afloop van het jaar. Zodra de jaarcijfers zijn opgesteld, zijn die direct verwerkt in de aanslag Inkomsten- of Vennootschapsbelasting. Je hoeft hierdoor dus niets meer te importeren. Natuurlijk kun je nog wel fiscale correcties toepassen en de overige vragen van de aangifte beantwoorden.

Meer weten over de komende functionaliteiten?

BEKIJK DE FUNCTIONALITEITEN

Ga je mee naar de volgende fase?

Op dit moment zijn we volop in ontwikkeling. Samen met een aantal kantoren zijn we de software aan het testen. De eerste release voor de pilotgroep is inmiddels geweest. 

Ontwikkelfase V2

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze fiscale oplossing.

Regelmatig geven we een update over de nieuwste ontwikkelingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je bent de eerste die het weet.

 

Kijk met ons mee

De eerste schermafbeeldingen zijn gereed. Wil je nog meer zien? Schrijf je op deze pagina in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig een update met nieuwe beelden.

 

E-book

Fiscale optimalisatie

We hopen dat deze reeks tips je inspireert om je cliënten nog beter te bedienen.

Download e-book