Valkuilen bij toetsing

Ben je accountant en word je binnenkort door de NBA getoetst? Dan is dit echt interessant voor je. Samen met John Weerdenburg van Auxilium nemen we je mee door het toetsingsproces en bespreken we de belangrijkste valkuilen.

S2-4038

Bijeenkomst Valkuilen bij toetsing

We zijn ervan overtuigd dat je met Visionplanner een prima jaarrekeningdossier op kunt bouwen. Een dossier waarvan de toetser concludeert: "Prima dossier, voldoet aan alle eisen en zit niets teveel in." Dat is uiteraard geen garantie dat je ook glansrijk door een toetsing heen komt. Want je kunt het juiste gereedschap hebben, je moet nog steeds goed je werk doen. 

Samen met John Weerdenburg van Auxilium nemen we je mee door het toetsingsproces en bespreken we de belangrijkste valkuilen die kunnen leiden tot 'een minder positieve toetsingservaring'. 

Meld je hieronder aan. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Let op: Dit event is specifiek gericht op accountants die getoetst (kunnen) worden vanuit de NBA.

Vanwege de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zal de bijeenkomst fysiek niet door kunnen gaan. Goed nieuws! We gaan deze kennissessie namelijk online aanbieden. Je kunt je aanmelden middels onderstaande button. Enkele dagen voor de tijd ontvang je instructies waarmee je de kennissessie kunt volgen. Het zal een interactieve video bijeenkomst zijn waarbij er alle ruimte is voor het stellen van vragen.

Kies de gewenste datum:

 

icon-kalender

Donderdag 16 april

Ontvangst vanaf 09.30 uur. Het programma is van 10.00 tot 12.00 uur. Na afloop staat er een heerlijke lunch voor je klaar.

icon-euro

Toegang gratis

Omdat er vaak veel belangstelling is, stellen we voor om met maximaal 2 personen per kantoor te komen.

icon-locatie

Visionplanner, Veenendaal

Brouwersgracht 156, 3901 TM. Je kunt parkeren in parkeergarage Tricotage - Wolweg 197 - 3901 TD Veenendaal

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

E-mail