Nmbrs & Visionplanner

Op 10 september organiseren wij een online partnerevent. We laten je graag zien hoe je met Visionplanner de data uit Nmbrs om kan zetten in waardevolle informatie voor ondernemers.

08012020 payt

Partnerevent Nmbrs & Visionplanner

Nmbrs is een HR & Payroll platform dat ondersteuning biedt bij alle bijbehorende processen. Door de betrokkenheid van kantoor, ondernemer en werknemer realiseer je een optimale HR functie met een minimale inspanning. Daarnaast ondersteunt Nmbrs bij de dagelijkse HR taken, waardoor ondernemers kunnen foucussen op wat echt belangrijk is. Het optimaal inzetten van je bestaande en nieuwe werknemers.

De koppeling tussen Visionplanner en Nmbrs wordt al jaren intensief gebruikt door vele kantoren. Door de koppeling toont het Visionplanner dashboard nog beter inzicht in wat voor veel ondernemers toch de belangrijkste kostenpost is.

Ondernemers gebruiken deze cijfers in Visionplanner om hun onderneming beter te kunnen sturen. Als adviseur helpt de online samenwerking je om nauw contact met klanten te onderhouden en te adviseren en klankborden bij alle uitdagingen die de ondernemer tegenkomt. Zo helpen we administratie- en accountantskantoren om hun klanten én hun eigen organisatie succesvol te maken.

icon-kalender

Donderdag 10 september

De sessie zal plaatsvinden van 14.00 tot 15.30 uur.

icon-euro

Deelname is gratis

icon-locatie

Online kennissessie

Er zijn op dit moment geen datums gepland.

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

E-mail