Dit zijn de sprekers in de inspiratiesessies

Laat je inspireren

Sprekers in de inspiratiesessies

8. wouter cruiming

Wouter Cruiming - Rikst

Wouter Cruiming, al jaren de vreemd eend in de bijt. Geen accountancy gestudeerd, maar wel net doen alsof ik een accountant ben.De klant noemt mij een boekhouder of accountant, het maakt mij niet zoveel uit. De klant weet wel dat Wouter het altijd regelt. Als belastingadviseur kun je de klant ontzorgen op het gebied waar hij vaak het minst verstand van heeft, financiën en belastingen.-

10. extra

Christiaan Dappers - Compliance-Wise

In 2013 richtte Christiaan ComplianceWise op. In eerste instantie voor trustkantoren en banken. Maar steeds vaker kreeg Christiaan vragen van accountants: “De wet ter voorkoming van witwassen en financiering terrorisme wordt nauwer gehandhaafd, de regels worden strenger, de boetes hoger, én we moeten inmiddels ook actief signaleren, maar echt goede handvatten om overal aan te voldoen zijn er niet, dus: hoe dan?” Zo is Grub ontstaan, de app waarmee elke accountant voortaan eenvoudig, snel en aantoonbaar Wwft-compliant wordt en blijft. Christiaan vertelt er alles over.

9. extra

Femke Hogema - Profit First

Femke Hogema is eigenaar van Profit First Professionals BV. Ze inspireert ondernemers om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen en ze leidt boekhouders, accountants en businessexperts op tot Winstadviseur. Ze is auteur van De Winstadviseur, Financiën voor zzp’ers en Winstgevende Plannen. Ze is een veelgevraagd spreker en ze is regelmatig te horen op BNR Businessradio.

9. harold sworming

Harold Klein Swormink - Moni

Harold gelooft dat ondernemen op volle kracht betekent dat ondernemers Business Intelligence, creativiteit én onderbuik willen én kunnen gebruiken in hun day to day business. Het is zijn doel om ondernemers te ontzorgen en (verder) te ontwikkelen om naast intuïtie en creativiteit, business intelligence toe te passen in hun dagelijkse bedrijfsvoering.

10. menno kooreman

Menno Kooreman - SRA

Menno Kooreman is Manager SRA-Automatisering, eindverantwoordelijke voor alle ICT-activiteiten van SRA, waaronder Branche in Zicht. Opgeleid als bedrijfseconoom, jarenlange ervaring in de softwarebranche op het snijvlak van commercie en product.

11. john weerdenburg

John Weerdenburg - Auxilium

Voor de NBA is hij externe beoordelaar en examinator. John Weerdenburg kent als geen ander het reilen en zeilen binnen een accountantskantoor. Als accountant, toetser, stagebegeleider en opleider is hij bekend met alle facetten van het vak. John is sinds de oprichting als vennoot aan Auxilium verbonden.

13. arjan

Arjan van Beek - Visionplanner

Ik ben Arjan van Beek, Product Manager Samenstelpraktijk bij Visionplanner. Tijdens de klantendag laat ik je zien hoe je efficiënt jaarrekeningen samenstelt in Visionplanner. Ik vertel je ook mijn visie op de jaarrekening van de toekomst. Wist je dat het jaarrekening verslag van Visionplanner wordt uitgebreid met verloopoverzichten van diverse balansposten? Dit en nog veel meer andere nieuwigheden zullen de revue passeren. Ik zie je dan!

12. kasrt

Karst Janssen - Visionplanner

Karst Janssen is gespecialiseerd in de Fiscale Praktijk. Vanuit Alfa Accountants en Adviseurs (bijna 5 jaar werkzaam als adviseur en programmamanager fiscaal) heeft hij de overstap gemaakt naar Visionplanner. Als productmanager Fiscaal bij Visionplanner is hij bezig met de ontwikkeling van deze oplossing.

11. extra-1

Doede de Jong - Visionplanner

-

19-04-25-0467joris joppe LOWRES

Joris Joppe - Visionplanner

Joris Joppe RA heeft meer dan 20 jaar ervaring in de openbare accountantspraktijk en heeft een scherp oog voor ontwikkelingen in de accountancy sector. Na zijn jaren als bedenker en oprichter van het softwareproduct Analys.io is hij sinds begin 2019 werkzaam bij Visionplanner. Daar is hij onder andere verantwoordelijk voor het Administratiedossier.

3. gert

Gert Kwetters - Visionplanner

Gert Kwetters, directeur en eigenaar van Visionplanner houdt zich al sinds de oprichting bezig met de automatisering en efficiency binnen de accountanybranche. Het is voor hem een uitdaging om software-oplossingen te bieden die op een vernieuwende manier invulling geven aan bedrijfsprocessen en -informatie.

Laat je inspireren

Kom ook naar de klantendag

MELD JE AAN