Dit zijn de sprekers op de klantendag

Laat je inspireren

Plenaire sprekers

2. link

Trudy Dam (Dagvoorzitter)

De accountancybranche is Trudy Dam niet onbekend. Als mede-eigenaar van een accountantspraktijk in Noord-Brabant is zij voornamelijk actief in het ondersteunen en adviseren van mkb-ondernemers. Vernieuwingen binnen het vakgebied hebben altijd haar aandacht.Trudy presenteert deze editie van de Visionplanner klantendag.

1.Mathijs Bouman

Mathijs Bouman

Mathijs Bouman is econoom en journalist. Hij is vaste columnist van Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur. De afgelopen jaren was hij regelmatig te zien bij RTL-Z, De Wereld Draait Door, Jinek, Pauw, EenVandaag, RTL Late Night en andere nieuws- en actualiteitenprogramma's. Al meer dan dertig jaar is Mathijs met de Nederlandse en internationale economie bezig, als docent, als wetenschapper, als beurscommentator, journalist, schrijver, en columnist.

4. arnout

Arnout van den Bossche

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow “Burn-out voor Beginners” van Arnout Van den Bossche. Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”.

19-08-28-0910karst janssen  LOWRES-2

Karst Janssen

Karst Janssen is gespecialiseerd in de Fiscale Praktijk. Vanuit Alfa Accountants en Adviseurs (bijna 5 jaar werkzaam als adviseur en programmamanager fiscaal) heeft hij de overstap gemaakt naar Visionplanner. Als productmanager Fiscaal bij Visionplanner is hij bezig met de ontwikkeling van deze oplossing.

19-04-25-0467joris joppe LOWRES

Joris Joppe

Joris Joppe RA heeft meer dan 20 jaar ervaring in de openbare accountantspraktijk en heeft een scherp oog voor ontwikkelingen in de accountancy sector. Na zijn jaren als bedenker en oprichter van het softwareproduct Analys.io is hij sinds begin 2019 werkzaam bij Visionplanner. Daar is hij onder andere verantwoordelijk voor het Administratiedossier.

3. gert

Gert Kwetters

Gert Kwetters, directeur en eigenaar van Visionplanner houdt zich al sinds de oprichting bezig met de automatisering en efficiency binnen de accountanybranche. Het is voor hem een uitdaging om software-oplossingen te bieden die op een vernieuwende manier invulling geven aan bedrijfsprocessen en -informatie.

Laat je inspireren

Kom ook naar de klantendag

MELD JE AAN