Schrijf je in voor de subsessies.

Op deze pagina's staan de sessies beschreven. Klik op de button onder aan de pagina om aan te geven welke sessies je graag wil bijwonen.

Ronde 1

Sessie 1

Het administratiedossier. Nu & in de Toekomst.

Het werkprogramma is een cruciaal onderdeel van het gemiddelde MKB kantoor. Het Visionplanner Administratiedossier biedt intelligente checklists die je steeds meer werk uit handen nemen. In deze sessie laat Joris zien welke nieuwe functionaliteit is toegevoegd en hoe dit je helpt aan meer efficiency. Daarnaast hoor je wat op stapel staat voor de komende periode.

Joris Joppe - Visionplanner

Sessie 2

Alles over Benchmarking

Wil jij ook je klant adviseren waar hij zich kan verbeteren? En waar sturen andere bedrijven op? Antwoord op deze vragen krijg je inzichtelijk door middel van Benchmarking. Hierdoor kun jij je klant beter adviseren. Maar denk je: 'ik heb onvoldoende volume voor benchmarking, dus niets voor mij?' Niets is minder waar... laat je verrassen hoe je toch kan benchmarken ondanks onvoldoende volume.

Gert Kwetters - Visionplanner

Sessie 1

Alles over branchedashboards.

Visionplanner wil branche dashboards aan klanten beschikbaar gaan stellen. In deze sessie presenteren wij de mogelijkheden en toekomstplannen van onze branche dashboards. Daarnaast zijn wij benieuwd naar je wensen en inzichten waar een goed branchedashboard aan zou moeten voldoen. 

Doede de Jong - Visionplanner

Ronde 2

Sessie 1

Samenstellen in Visionplanner.

Samenstellen in Visionplanner, wat is onze visie en hoe werkt het? (Voor iedereen die er nog niet bekend mee is) What's new: Presentatie Interactie met administratiedossier, Afrondingsmemo, Verwijzingen in de notulen.Roadmap (checklists, recommendation engine, ...)

Arjan van Beek - Visionplanner

Sessie 2

Grub

Christiaan Dappers, CEO van ComplianceWise vertelt alles over Grub, dé compliance app waarmee elke accountant voortaan snel, eenvoudig én aantoonbaar Wwft-compliant wordt en blijft. Van cliënt-identificatie tot opdracht-acceptatie, van continuatie tot (de vereiste) actieve signalering en natuurlijk: reports, met 1 druk op de knop aantonen dat je Wwft-compliant bent.

Christiaan Dappers - Compliance Wise

Sessie 3

Wat doet een Kantooradviseur.

De visionplanner kantoor adviseur is er om te helpen, maar wat kan een kantoor adviseur nu voor jou betekenen? Gedurende deze sessie geven wij inzicht hoe een kantoor adviseur jou en je organisatie kan helpen het maximale uit jouw Visionplanner mogelijkheden te halen.

Doede de Jong - Visionplanner

Ronde 3

Sessie 1

Visionplanner Fiscaal

Bij Visionplanner merken we dat de fiscale praktijk achter loopt op de accountancy praktijk als het gaat om werken in de actualiteit. Wij willen dat ook de fiscale praktijk in de actualiteit gaat werken. Onze fiscale module gaat jullie hierbij helpen. Tijdens deze sessie vertelt Karst Janssen je hier meer over en geef ik je een sneak preview!

Karst Janssen - Visionplanner

Sessie 2

De Winstadviseur

Van boekhouders en accountants wordt verwacht dat ze meer en meer de adviesrol gaan pakken in de begeleiding van hun cliënten. Maar hoe ziet dat er in de praktijk uit? Wat ga je dan echt dóen? Daarmee heeft Femke Hogema, auteur van ‘De Winstadviseur’, meer dan 10 jaar ervaring. Femke geeft een praktische, humoristische en confronterende keynote waarin ruimte is voor interactie. 

Femke Hogema - Profit First

Sessie 3

De overstap naar Visionplanner

In de presentatie neemt Wouter Cruiming jullie graag mee in de overstap van accountantskantoor Rikst naar Visionplanner, maar vooral hoe je met dashboarding de toegevoegde waarde voor de klant kan laten zien. Dan sta je naast de ondernemer en maak je de kans groter dan hij succesvol kan ondernemen.

Wouter Cruiming - Rikst

Ronde 4

Sessie 1

De Jaarrekening 'Visie, What's new, Roadmap'

In deze sessie wordt de visie van Visionplanner op de jaarrekening toegelicht. Efficiënt waar het kan en uitgebreid waar het moet. Visionplanner heeft nu de complete rapportgenerator voor al je klanten. Hoe ziet de jaarrekening van de toekomst er uit? O.a. met Presentatie Verloopoverzichten, Jaarrekening Engels, Jaarrekening Stichting. Roadmap: Jaarovergang, Jaarrekening Middelgroot.

Arjan van Beek -Visionplanner

Sessie 2

Branche in Zicht

Branche in Zicht, het benchmarkplatform dat SRA sinds 2012 openstelt voor de bij haar aangesloten kantoren. Hoe werkt het, wat hebben we bereikt en op grond van welke overwegingen hebben we besloten om samen met Visionplanner te gaan werken aan een vernieuwd platform? Dat voor wat betreft de inhoud van mijn verhaal, scherper dan dat kan ik het nu ook nog niet maken, daar ga ik pas in de loop van november over nadenken.

Menno Kooreman - SRA

Sessie 3

De Visionplanner App - De adviseur in je broekzak.

De adviseur in je broekzak welke ondernemer wil dat nou niet. Zo lanceerden we vorig jaar onze app. Tijd om door te pakken! Met de app gaan we communiceren met de klant makkelijker en relevanter maken. Tijdens deze sessie vertel ik je hoe wij dat gaan doen en krijg je een korte preview.

Karst Janssen - Visionplanner

Ronde 5

Sessie 1

Data? Hoe leren & profiteren kantoren hiervan?

Visionplanner is al enige tijd met een aantal machine learning projecten bezig. Zo kijken we of we faillissementen kunnen voorspellen en aanbevelingen voor risico's in jaarrekeningen kunnen genereren. In deze sessie hoor je meer over die projecten en de eerste bevindingen. Daarnaast presenteren we een aantal statistieken over het gebruik van Visionplanner. De inzichten die hieruit komen, zouden iedereen tot nadenken moeten stemmen. 

Joris Joppe - Visionplanner

Sessie 2

Valkuilen bij Toetsing

“De periodieke toetsing door de Raad voor Toezicht brengt voor veel kantoren de nodige stress en onzekerheid met zich mee.” Met een beetje voorbereiding zou je echter zonder problemen door de toetsing heen moeten komen. Samen met John Weerdenburg van Auxilium nemen we je mee door het toetsingsproces en bespreken we de belangrijkste valkuilen die kunnen leiden tot 'een minder positieve toetsingservaring'.

John Weerdenburg - Auxilium Adviesgroep

Sessie 3

Nieuwe businessmodellen in de accountancybranche.

MTH 5 jaar geleden een nieuw businessmodel hebben opgezet in een nieuwe entiteit Moni die gericht is op eigentijdse outsourcingsoplossingen voor administratieve processen en Controlling. Daarbij wordt onder andere gebruikt gemaakt van Visionplanner uiteraard.

Harold Klein Swormink - Moni

SCHRIJF JE IN VOOR DE INSPIRATIESESSIES