<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Expertsessie 'Co-creatie in de accountancy'

Samen werken aan nóg betere dienstverlening

Thumbnail expert sessie

Expert sessie 'Co-creatie in de accountancy'

Co-creatie gaat over het samen met je klant ontwikkelen van een product, dienst of nieuwe functionaliteit. Samen met je opdrachtgevers kijk je hoe processen beter kunnen, waardoor het resultaat voor beide partijen positiever uitpakt.

Hoe zet je co-creatie in bij een accountants- of administratiekantoor? Onze expert Eddy Guyt is eigenaar van 100% Media & Partner Netwerk en brengt al jaren ondernemingen bij elkaar voor verrassende samenwerkingen. Hij vertelt meer over de kracht van co-creatie en geeft tips en tricks. Vervolgens vertellen Arjan Popken van accountantskantoor Harrier uit Groningen en Joost van Klink, consultant bij Visionplanner, hoe Visionplanner en Harrier samenwerken, bijvoorbeeld bij het creëren van dashboards voor klanten van Harrier. Tot slot gaan de sprekers met elkaar in gesprek over ideeën voor samenwerking met klanten en leveranciers in de accountancy. 

De sessie is online te volgen als webinar. We maken er een praktisch geheel van, met veel tips en ideeën waar je concreet mee aan de slag kan. 

Schrijf je nu in voor de online Expert sessie 'Co-creatie in de accountancy'

Kalender

Dinsdag 20 september 2022

03112021 clock

10:30 - 12:00 uur

Toplocatie

Online