Opname online event 'Bedrijfswaardering'

Op woensdag 24 juni hebben wij een kennissessie georganiseerd over bedrijfswaardering. In deze roerige tijden een onderwerp dat bij velen op de agenda staat. Het onderwerp wordt vanuit meerdere invalshoeken belicht door KPMG, Corlin van Oeveren van VO accountants in Delft en natuurlijk Visionplanner. Mis deze interessante kennissessie niet!

Bedrijfswaardering

Een bedrijfswaardering komt vaker van pas dan je denkt. Uiteraard bij de verkoop van een onderneming. Maar ook voor fiscale doeleinden of bij geschillen kan goede, objectieve waardering van groot belang zijn. En uiteindelijk is het natuurlijk voor veel ondernemers de ultieme graadmeter van succes.

Het maken van een waardering is complex en vaak werk voor specialisten. Maar ook hier speelt automatisering een steeds grotere rol. Maar software is niets zonder een goede adviseur. Tijdens deze kennissessie brengen we dit onder leiding van drie sprekers allemaal bij elkaar:

    • KPMG is één van de marktleiders op het gebied van bedrijfswaarderingen. Tijdens deze sessie tonen ze de door hen gebouwde waarderingssoftware die een gedegen bedrijfswaardering steeds toegankelijker maakt.
    • Corlin van Oeveren, Register valuator, Visionplanner en MKB accountant licht toe wanneer een bedrijfswaardering relevant is, hoe je er geld aan verdient, wat voor type klanten hebben hier baat bij hebben en hoe je daar handen en voeten aan kunt geven.
    • En tenslotte zullen we vanuit Visionplanner laten zien hoe onze software in te zetten is voor het maken van een deugdelijke prognose en wat de relatie is met de bedrijfswaardering.

Het event heeft inmiddels plaats gevonden. De opname is beschikbaar. Je kunt deze aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

03042020 afbeelding linkedin

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

E-mail