Training
Jaarrekening Samenstellen

Samen met één van onze productspecialisten zet je in de ochtend de principes van het Visionplanner samenstelproces op een rijtje. Het hele proces, van cijfers importeren tot het aanmaken van een jaardossier, de speerpunten van het risicogericht samenstellen tot aan deponeren van de SBR jaarrekening. Kortom: alles wat je nodig hebt om een goede start te maken met onze software. In het middagprogramma kun je samen met de specialist een jaarrekening onder begeleiding uitwerken.

Bijkomend voordeel: voor de training kun je PE-punten noteren in de categorie ‘gecertificeerd’.

IMPLEMENT JAARREK

Informatie

Voorbereidingen

  • De aansluiting van je kantoorabonnement moet klaar zijn. Dat betekent dat je een kantoorsjabloon hebt waarin een standaard rekeningschema is ingelezen en gerubriceerd.

    Dit kun je zelf regelen zodra je van Visionplanner je eerste inloggegevens hebt ontvangen. Je kunt pas deelnemen aan de implementatietraining als de aansluiting is afgerond, omdat je in je eigen omgeving met je eigen klanten aan de slag gaat. Bekijk de instructies

  • Neem je eigen laptop mee waarmee je via ons wifi-netwerk toegang hebt tot Visionplanner en je (online) boekhoudsoftware.
  • Als toegang tot je boekhoudsoftware niet mogelijk is (bijv omdat je met offline boekhoudsoftware werkt), zorg dan dat je van tevoren een paar administraties hebt aangemaakt (BV, EZ, Vof) en de cijfers daarin hebt ingelezen.
Visionplanner gebruikers
09:30 - 16:30
Eenmalig € 420,- / € 35,- per maand
6 PE punten
Brouwersgracht 156 - 3901 TM - Veenendaal
Parking Tricotage | Wolweg 197 | 3901 TD Veenendaal
neem uitgang Kees Stipplein en dan 2x links.

Programma

09.30 – 10.00Ontvangst
10.00 – 12:30Training Jaarrekening Samenstellen
12.30 – 13.00Lunch
13.00 – 16.30Start praktijkcasus
16.30Afsluiting

Reserveer nu een plek!

Je krijgt automatisch een bevestiging per e-mail.

 

Let op: omdat onze trainers voortijdig worden geboekt, willen we je vragen om een eventuele annulering uiterlijk 48 uur voor de training door te geven.
Wanneer het korter dan 48 uur van te voren wordt doorgegeven, brengen wij 50% van het bedrag in rekening voor de gemaakte onkosten.